Inside Out Party: Видео с погледи

Здравейте, пинговци!

Inside Out Party стартира само след два дни. Вълнувате ли се за събитието? Е, Megg беше така добра да ни покаже повече за него в ново видео, което е заснела. Предупреждавам ви, че има много погледи, затова не го гледайте, ако искате да се забавлявате максимално на 23 юли.

Всичко ще започне от The Dock, където ще е машината на Gary за влизане в ума на Rockhopper. Има наистина доста уреди, затова ще трябва да внимаваме да не ги повредим.

thedockp

От червения портал ще излезем в командната зала, от която се контролира поведението на нашия любим пират. Тук ще видим Страх, Тъга, Бяс Лют, Радост и Отврат. Целта ни ще е да съберем петте сфери с главни спомени, за да ги поставим на мястото им и Rockhopper да си върне паметта.

commandp

Ще е нужно да си изберем емоция, а след това да намерим сферата, която е скрита в главата на RH. Ще има по пет безплатни айтема за всички играчи и пет за платените.

joyitems

Виждате ли синьото кълбо по средата на екрана? Трябва да го натиснем, за да ни се включи специална игра.

dreamproductions

Задачата не е трудна, защото само трябва да преведем цветния (зелен) правоъгълник през тръбата вдясно.

gamesp

След това ще се отключи и по един спомен. Например този с Отврат е как Rockhopper яде сандвич с водорасли. Наистина не изглежда вкусно. 😀 Така ще опознаем по-добре пирата, който всички обичаме.

memoriesdisgust

Ще намерите не само стаи от филма „Отвътре навън“, но и такива, които са специални за главата на Rockhopper. Например тази със страховете, където има фламингота и праисторическа акула. Явно все пак и тъмните пещери са нещо, от което пиратът се бои.

scareroom

Също така ще има пет парти емотиконки, които ще могат да се използват до 5 август за десктоп версията и чак до 19-ти август за мобилни устройства. Платените играчи ще могат да се трансформират в Бинг Бонг и цветния еднорог от „Dream Productions“ студиото за сънища. 😀 Звучи вълнуващо, не мислите ли?

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 20.07.2015, in Sneak Peek, Videos. Bookmark the permalink. 23 Коментари.

 1. Явно Yarr е взет от острова на червените пъфъли! Не знаех даже, че има такъв! Дали пъфълите не идват от различни острови?

  • Sweet strawberry

   Може и така да е станало с пъфълите.

  • Кафявият пъфъл идва от остров, където е имало пещера наречена Brown Puffle Cave. Белият идва от планините, тоест Dojo Courtyard. Оранжевият идва от друго измерение – Box Dimension.

 2. Sweet strawberry

  Изглежда, че ще е забавно. 😀

 3. СТРАХОТНО! ТОВА Е ИНТЕРЕСНО И СТРАХОТНО!

 4. Според мен партито ще бъде едно от най-добрите за 2015 година! А ти, Р2, как мислиш?
  P2: Съгласен съм, макар че очаквах да виждаме спомените на Rockhopper под формата на видеота, а също и да са повече. Но и тази концепция на партито ми допада.

 5. Изглежда доста забавно! Според мен си струва да бъдеш мембър на това парти и мисля да използвам кода си за 7 дни мембърство. Но P2, според теб на коя дата да го използвам, за да мога да взема всички айтеми? 🙂
  P2: Първо изчакай събитието да започне и след това виж дали ще има айтеми, които ще се отключат на някоя по-предна дата. А може и да си активираш мембърството към края на другия месец. Така ще можеш да си вземеш дрешките от Inside Out Party (в мобилното приложение на CP до 19 август), а на 20-ти и тези от предстоящото събитие.

 6. Най-накрая ще взема марката Explorer.

 7. Може ли код за мембър, P2?
  P2: Съжалявам, но в момента нямам никакви.

 8. А ще може ли когато има да ми пратите?
  P2: Zornica3 току-що ми даде код за теб, затова ти изпратих на имейла.

 9. Този път не ме разочароваха. 😀

 10. Защо в спомените на Rockhopper, когато намира Yarr, е с дрехи?
  P2: Нямам представа, но си прав, че не би трябвало да изглежда както сега, защото преди Rockhopper имаше малко по-обикновена визия.

 11. Ще бъде яко!

 12. Страхотно! Много съм доволна от партито. Има и различни острови. Първоначално, когато гледах видеото ми се видя, че и двата айтема, които всяка емоция дават, са за безплатните играчи. Но когато видях картинките, разбрах, че има един айтем за платени и за неплатени от всяка емоция.

 13. Изглежда много интересно! 🙂

 14. Добре, че админите на сайта бързо казват за новостите. Благодаря за това! Ако искате някой път да играем в някой сървър. Вие в кой най-често играете?
  P2: Най-често можеш да ни откриеш във Fjord. И разбира се, ще се радваме да се срещнем с теб.

 15. P2, от снимките видях, че костюмът на еднорога има специално движение.
  P2: Не бях забелязал, но това е интересно.

 16. P2, забеляза ли, че на първата снимка в дока има поглед към пинa, който ще е достъпен този месец?
  P2: Не, не бях. Наблюдателен си! ^.^

 17. Много ти благодаря, P2. Сега ще се забавлявам като member на Inside Out партито! 😀

 18. Оле, забелязахте ли, че всички айтеми за безплатни играчи обединяват костюм за хокей? Нали във филма Райли тренира хокей на лед. Ето откъде идвало. Но по-добре щеше да бъде, ако костюмът обединяваше пиратско облекло, но различно от безплатния код. Р2, ти досети ли се за това? 😀
  P2: Да, но според мен е по-хубаво да дадат костюм на хокей. Много пингвини имат такъв на пират.

 19. Аз дори и да не съм мембър, винаги съм смятал шапките в CP за много по-готини от останалите дрехи. 😀

 20. Страхотно!

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s