Inside Out Party

Здравейте, пинговци!

Дойде моментът, в който трябва да помогнем на Rockhopper да възвърне изгубените си спомени. Машината на Gary е готова и ни очаква в The Dock, за да свършим работата, за която бяхме помолени.

dock

При влизането си в играта ще видите съобщение, което ви приканва да влезете в портала, за да направите добрина. Изберете „OK“, за да продължите.

GaryRHhelp

Вижте, това е Радост! Тя ни запознава с всичко важно относно ума на Rockhopper, а и освен това ни подарява торба, в която да събираме сферите със спомени. Радост е толкова добра!

joy

Дори ни подарява и свое костюмче, но то е за платените играчи. За всички други е айтемът вляво, който се получава с бутона „Claim“.

joyitems

Сега е време да влезе прев вратата вдясно. Тук са всички острови със спомените. На нас ни трябва „Imaginationland“, където се намира жълтата сфера.

partyrooms

Вече сме там и е необходимо да я намерим. Достатъчно наблюдателни ли сте?

imaginationland

Тя се намира в окото на черепа. Натиснете я, за да я вземете. След това отново ще ви се появи Радост. Изберете „OK“ и се върнете в стаята, в която бяхме само преди минутка.

orbjoy

Виждате ли светлината, която е посочена от стрелка? Натиснете я, за да може да поставите сферата на нейното място.

orbplace

Какво трябва да правим, за да завършим играта? Необходимо е да местите правоъгълничетата с мишката си, за да може жълтата сфера да премине през тръбата вдясно. Използвайте ума си, за да се справите. Не е толкова трудно, ще се уверите сами.

joygame

Вие току-що върнахте щастлив спомен. Той е този, в който Rockhopper осиновява червения си пъфъл Yarr. Вижте само колко е усмихнат нашият капитан!

joymemory

А сега ще ви се появи Тъга. При нея се прави абсолютно същото, но разликата е тази, че сферата е скрита на друго място. Открийте я и повторете стъпките, за да върнете и един тъжен спомен. Същото е и с Бяс Лют. На снимката по-долу съм ви написал мястото, на което се намират.

Rooms

И останалите са на Отврат и Страх.

Rooms2

Ще получите награда – фон след успешното връщане на всички главни спомени. Урааа!

emotionsbackground

Върнете се в The Dock, за да може да получите поздравления и от Gary. Той казва, че за щастие The Minderizer 3000 не е имал никакви странични ефекти.

garycongratz

А сега и самият Rockhopper ще ви благодари с награди. Той има няколко подаръка за платените играчи, както и един за всички – 1000 coins. Ще ги получите като изберете жълтия бутон „Collect“.

rockhopperreward

Не пропускайте и да натиснете иконката с торба в горния десен ъгъл. От нея можете да си вземете дрешките, ако случайно сте пропуснали да го направите. Платените играчи могат да си купят костюм на Бинг Бонг и цветния еднорог, а също и да се превръщат в тях до 5 август в десктоп версията и до 19-ти в мобилното приложение на играта.

partyicon

Да не забравяме и новите пет емотиконки, които са тук до края на Inside Out Party.

PartyEmotions

Това беше всичко, което имах да ви покажа. Какво мислите за това събитие по филма „Отвътре навън“ на Disney Pixar? Доволни ли сте и защо? Нямам търпение да видя и вашия отговор.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 23.07.2015, in Parties. Bookmark the permalink. 66 Коментари.

  1. Аз събрах всички неща и понеже съм платен играч,но не ми се появи никакво парти. Моля помогнете.
    Spyro: Не разбирам въпроса. След като събереш всички айтеми, няма да ти се появи парти. Партито е това в главата на Rockhopper и спомените му.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s