Партито през септември 2015

Здравейте, пинговци!

Megg ни съобщи, че адски много пингвини са поискали парти посветено на Descendants (Наследниците). Е, екипа на Club Penguin e изгледал филма и са решили, че ще е невероятно да доведат „Училище Аурадон“ на острова. Ето и поглед към партито.

ConceptDescendants

Стаята е Mine Shack и изглежда доста добре имаме и още една хубава новина. По време на партито, Iceberg ще се носи във въздуха в мобилната версия на играта. При нас филмът ще се излъчи по Disney Channel на 19 септември от 11:30. Това е всичко за сега. Очаквайте още новини за Descendants Party другият месец.

  – Spyro662 –

Advertisements

23 thoughts on “Партито през септември 2015

 1. Страхотно! Жалко е, че пак е рекламация, както казаха повечето посетители, но пък нищо не се знае – може партито да излезе едно от най-добрите за годината. 🙂

 2. Как така на една среща, която беше минала неделя Megg каза, че предстой University Program Party?
  Spyro: Може би е имала предвид, че ще University ще бъде главната стая на партито, не си разбрал правилно. 😀

 3. Допуснал си грешка трябва да е Ice Berg.
  Spyro: Не е вярно. Пише се Iceberg.

 4. Край! На път съм да се откажа от CP! Тази година прекалиха с рекламите! То вече излезе, че използват играта, за да рекламират Disney! Ако партито през ноември пак не ми допадне, повече няма да играя Club Penguin!

  • И аз МНОГО мразя партита посветени на филми и т.н. Единствените, които са ми харесвали са Ultimate Party 2012 и Marvel . Всички други са МНООООГО скучни и въобще не ми харесват.

  • Адски са скучни партитата посветени на филми, наистина! Тази година прекалиха! През септември, ще е имало повече партита-реклами, отколкото партита за CP! 😦 Наистина съм на път да се откажа от играта!
   Spyro: Екипа на играта правят това парти с готови герои, истории и стаи от филма, защото искат да се фокусират и да измислят най-добрите истории за Helloween Party и партито за годишнината, както и за партито през ноември месец. Щеше да размислиш, дали да напуснеш играта, ако знаеше какво са ни подготвили. 😀

  • През октомви партито ще е яко, затова ще видя какво ще е през ноември и тогава ще реша дали да спра да играя CP.

  • Ейй, ZeroHero66, я не дръж знанието само за себе си. 😉 Сподели с нас какво ще има през октомври. 🙂

  • Нали ще е 10-годишнината на играта тогава? Предполагам, че ще бъде уникална и незабравима. Нищо друго не знам по въпроса.

 5. Ще има Star Wars 7 и сигурно ще е първото парти за 2016 през януари, защото филма излиза декември.
  Spyro: Това не е сигурно, аз не искам да има още едно Star Wars парти.

  • Стига де! Аз изобщо не се интересувам от Star Wars и не знам нищо за него, а през януари имам рожден ден. Надявах се, че на рождения ми ден ще е хубаво парти, а то взе, че беше нещо, което тотално ме разочарова тази година. 😦 Дано догодина да не е пак разочарование за мен. Напоследък пиша доста груби коментари за CP, за които се извинявам, но това е моето мнение. CP започва да не ми харесва. 😦

 6. На мен лично, ми харесва идеята за парти на „Наследниците“. Мисля, че ще бъде интересно, особено за тези, които биха харесали филма!

 7. Хора, вие даже не знаете как ще премине партито. Вие май не разбирате, че Disney притежава играта и каквото каже Disney, това прави екипът на играта. Но вие явно не може да разберете! 😦 Прав съм, нали, Spyro?
  Spyro: Да, прав си до някаква степен.

 8. Р2 или някой друг, ще опресниш ли паметта ми? Значи следващото парти ще е това с модата, а по-следващото за филма ,,Наследниците“. И съжалявам, че ви питам в тази публикация, на която пише всичко. 😀 Просто не ми се чете, но съм я чела. 😀
  P2: Да, правилно си запомнила. А пък през октомври е Halloween Party и десетата годишнина на Club Penguin. Тогава островът ще е със стаи от различни събития през изминалите години.

 9. Disney по този начин си правят реклама на филма им.
  P2: Да, но на практика не печелят почти нищо от него, тъй като го дават по телевизията.

 10. Аз обичам партитата на Club Penguin и е нормално да има реклами, играта е към Disney все пак.

 11. Нямам търпение за годишнината на CP и партито за „Наследниците“ на Disney! Според мен ще бъде много интересно и забавно.

 12. Много бих искал някой от екипа на Bobonika да ми каже дали се вълнува за настоящите партита и промени?
  Spyro: Да аз се вълнувам за партито, много бил искал да видя Iceberg във въздуха. 😀 И ще те помоля следващите коментари да ги пишеш на кирилица, както се гласи в правилата. 🙂

 13. За какво се говори във филма? Погледнах в интернет снимките, изглежда хубаво, но не можах да разбера за какво се говори.
  Spyro: Не съм гледал филма и не мога да ти отговоря. Можеш да гледаш филма на български по Disney Channel на 19 септември от 11:30, ето тук има още информация.

  • А знае ли се кога е старта на партито?
   Spyro: Може би на 24 септември.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s