Изразете себе си чрез Project: Super Secret

Здравейте, пинговци!

Освен правенето на дрешки с уникален дизайн, Project: Super Secret ще включва и друг основен елемент, който ще изстреля Club Penguin в нови висоти. В проекта се разработва и изразяване на нашите емоции, които пингвините да показват. Това включва смях, замисленост, учудване и още много други.

Предполагам, че това ще даде старт на нова ера в играта, тъй като според мен промените ще са мащабни и ще преобразят Club Penguin по един хубав начин. Лично аз нямам търпение да видя какво друго включва бъдещият план на Disney за играта. А вие какво смятате за погледа, който току-що видяхте?

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 22.08.2015, in #ProjectSuperSecret, Sneak Peek, Videos. Bookmark the permalink. 12 Коментари.

 1. Sweet strawberry

  Еха, това е невероятно!

 2. ZeroHero66

  Ще кажа само една дума: УАУ!

 3. Страхотно! Пингвините ни ще са като живи! 😀

 4. Яко. Това със смеха, където пада на земята прилича повече на танц. 😀 Инак да, идеята ми харесва.

 5. Какво друго представлява Project Super Secret? Между другото отдавна не пиша коментари, но винаги влизам в сайта и гледам какво ново има в него.
  Spyro: За всички това е пълна загадка. За сега само знаем, че ще можем да създаваме собствени дрехи и пингвините ще изразяват чувства. Има слухове, че Club Penguin ще придобие коренна промяна и цялата игра ще е в нов вариант и пингвините ще са 3D, като в приложението, но по-усъвършенствани.

  • Ужас! Аз мразя 3D пингвините! Имат много бъгове и изглеждат по-тромави! Spyro или Р2, ще предложите ли да има опция за изключване на 3D пингвините и за включваме? Тоест като ги изключим да станат нормални, както са сега.
   P2: Това би било добра идея, ако Club Penguin продължат да работят по дизайна на дрехите и за стария вид. Ще им пиша, няма проблем. Но предполагам, че проблемите ше изчезнат при идването на 3D пингвините в десктоп версията.

 6. Rupurt6109

  Аз мисля, че е страхотен шанс пинговците да покажат какво могат.

 7. Rupurt6109

  Това е прекалено хубаво за моите очи.

 8. Rupurt6109

  Мисля да пробвам тази програма, искам да опитам дали мога да работя с нея.

 9. P2, може ли да напишеш нещо на екипа от мен? Защото не съм много добър по английски. Драги модератори, искам да ви помоля нещо от все сърце. Хелоуин партито за годишнината и коледното парти са ми любимите, най-вече тези през 2012 и искам да ви помоля нещо. Моля ви, не ги разваляйте. Последното коледно парти беше доста скучно… Знам, че се опитвате да правите нещата нови и интересни, но в тези стремежи разваляте някои от тези неща. Надявам се за 10-тата годишнината поне тези 3 партита да са интересни. Предварително благодаря! Ваш Kamen 526. И на теб предварително благодаря, P2.
  P2: Dear moderators, I would like to ask you something heartily. Halloween Party and Merry Walrus are my favorite events, especially those, which were celebrated in 2012. Please, do not destroy them. The last Christmas party was boring… I know that you are trying to make things interesting in an entirely new way, but in this endeavor you ruin some things. I hope that for the 10th anniversary you will make these 3 parties interesting. Thanks in advance! Yours sincerely, Kamen 526.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s