Благодарим, че играхте Club Penguin на руски и немски

Здравейте, пинговци!

Както ви съобщихме в края на месец юни, руските и немските сървъри на играта ще бъдат затворени след 2-ри септември и вече никога повече няма да може да се влиза в тях. Но за щастие регистрациите от там няма да бъдат изтрити и всички руски и немски пингвини са добре дошли в другите сървъри.

ThanksForPlaying_0

Ето и няколко снимки от руската и германската общност на Club Penguin. Немските сървъри бяха отворени на 3 ноември 2011, а руските на 6 февруари 2014. А вие влизали ли сте в тези сървъри и имате ли любим спомен от тях? След втори септември играта ще бъде достъпна само на английски, испански, португалски и френски език. Пожелавам успех на всички руски и немски играчи.

  – Spyro662 –

Advertisements

Posted on 28.08.2015, in Blog Posts. Bookmark the permalink. 13 Коментари.

 1. Да! Спечелих една от матрьошките в Руския и мембърство за 7 дена и всичко разбирах, тъй като знам руски, а за немския – от този сървър срещнах повечето известни пингвини и бяха много точни.

 2. Значи не само уволняват работници, но спират други варианти на играта!

  • Все пак май модераторите от немските и руските сървъри работеха в офиса в Англия, който затвориха, защото всичките работници там ги уволниха. Явно за работниците от тези сървъри са ги оставили до 2ри септември.

 3. Много е жалко, че Клуб Пингвинов ще бъде премахнат. Толкова много направиха послучай отварянето на играта на руски език – мини парти, айтем, матрьошка… 😦 Club Penguin на немски отвори когато пингвинът ми беше на младини (4 месеца), ще го запомня и аз също със срещите. Дано да не се случва премахването на езици повече.

 4. Rubicp, това не е премахване на играта, а само на сървъри. Аз си мисля, че след време ще ги възстановят, а и ще има и нови сървъри на други езици. Това е Disney, нека не забравяме. Вижте, че сега правят филмчета и паркове Club Penguin и са заети, но щом това отмине ще има нови хубави неща в играта, а и се работи по „project super secret“, така че да им дадем време тази година, но другата ще има интересни неща в Club Penguin.

  • Никъде не съм споменал израза „премахване на играта“? Ако може ме упъти да видя къде съм го написал?

 5. Sweet strawberry

  Ами то беше ясно, че ще ги затворят. :/

 6. Извинявай, ти си написал, че съжаляваш, че махат руския сървър, а аз разбрах за „Клуб Пингвин“. Грешката е моя, тъй като много се вълнувам като чета нещо за „Клуб Пингвин“.

 7. Жалко, че ще ги спират. 😦 Нямам много спомени от там, понеже влизам само ако има среща с някой известен пингвин, но иначе съм влизал повече пъти в руските, дори и когато е нямало такова събитие.
  Филип: Наистина е тъжно, дори да не влизаме често.

 8. P2, мисля, че като Dot е вече известна, тя ще идва и други пъти, щом има срещи и може би следващият ще е Jet Pack Guy, Dot я срещнах днес. P2, ти как смислиш?
  Spyro: Все още не знам дали Dot ще ни посещава и надруги партита. Може да ни посети само на това парти, така че е хубаво, че си я срещнал.

 9. Оле, напълно забравих, че ги спират. 😮

 10. Нееееееее! 😦

 11. Днес влязох в иглуто на Dot!
  Spyro: Това е невъзможно, известните пингвини нямат иглута. Просто по погрешка си влязъл в на някой друг. 😀

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s