Puffle Wild приложението е спряно

Здравейте, пинговци!

Приложението Puffle Wild е вече премахнато от App Store. Причината е, че екипа на Club Penguin искат да се фокусират върху направата на нова игра. Все още можете да играете Puffle Wild, ако я имате инсталирана на вашето iOS устройство.

icon175x175

Разработката на приложението за Android също е спряна, т.е. няма да бъде достъпна и за Android устройства. Играта беше свалена от App Store на 2 септември, точно когато затвориха руските и немските сървъри на играта. Някои казват, че затварят приложението, защото и самата игра Club Penguin щяла да затвори, но според мен са го премахнали защото пъфълите от приложението са вече достъпни за всички в десктоп версията на играта. А според вас?

– Spyro662 –

Advertisements

10 thoughts on “Puffle Wild приложението е спряно

 1. Аз няма да си го изтривам. А иначе ще мога ли да играя? Защото има приложения, които като ги изтрият и нищо не можеш да правиш на тях повече.
  Spyro: Да ще можеш да играеш, но няма да печелиш coins, пъфъли и купуваш неща от приложението.

  • Ами то тогава приложението един вид не върши нищо. 😦

 2. Очевидно Club Penguin решвават да направят приложение със специални пъфъли, след това решават да ги добавят в desktop версията и после го махат = загуба на време. А пък едно свястно парти не могат да направят… :/ Според мен Club Penguin се отделя от мобилния бизнес – премахнаха Sushy Drop, сега и Puffle Wild.
  Spyro: Според мен трябва да работят повече върху мобилните си услуги, защото в днешно време хората използват повече смарт телефоните си от колкото компютрите.

 3. Играта върви надолу. Според мен, eдна от главните причини е, че спират неща, които играчите харесват… 😦

 4. Ако сме я изтегляли преди и сме я деинсталирали, нямаше ли едно приложение (Google Play Игри), което пази всички теглени приложения на телефона?
  Spyro: „Google Play Игри“ не пази старите ти приложения, то е за връзка с твои приятели за състезания и постижения в игрите. Всичките ти инсталирани приложения се показват в „Google Play Магазин“ в раздел „Моите приложения->Всички“. Също така „Puffle Wild“ беше само за iOS не е за Android.

 5. Как така играта Club Penguin ще спре. Това е ужасно! 😥
  Spyro: Играта Club Penguin няма да спира, поне за сега. Спряно е само приложението „Puffle Wild“.

Оставете ни въпрос или мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s