Наследниците по Disney Channel

Здравейте, пинговци!

Тъй като в Club Penguin вече стартира партито по филма, искаме само да ви напомним, че „Наследниците“ (Descendants) ще бъде излъчен утре, събота на 19 септември от 11:30 часа по Disney Channel. Филмът е дублиран на български език и в него участват някои познати герои от други сериали на Disney. Например Дав Камерън, Камерън Бойс, София Карсън, Бобу Стюарт и други.

e29ccd554df9fb9e01c882410729a21c20df31f5

Вижте трейлъра на филма под този текст. Включен е плейлист от 10 видеоклипа, в които има други трйлъри, промота, музика, както и „Запознай се с героите от филма“. Вижте го като цъкнете тук.

Повторението на филма също е на 19 септември, събота от 18:00 и 22:15 часа. А ако сте пропуснали премиерата или искате да му насладите още веднъж, можете да го направите на следващия ден, 20 септември от 16:05 и 20:50 часа. Ако се интересувате и искате още информация за филма можете да посетите официалната му страница като натиснете тук и също така да участвате в конкурс с много награди. А вие вълнувате ли се за премиерата на филма?

 – Spyro662 –

Advertisements

Posted on 18.09.2015, in Videos. Bookmark the permalink. 9 Коментари.

  1. Страхотно. Аз първоначално, когато беше началото на юни месец мислех, че това ще е по време на училище, а то се оказа, че е в събота, почивен ден за всички ученици. 😀 Това е супер. 😀

  2. Sweet strawberry

    Въпреки че го знам, пак ще го гледам. 😀

  3. Най-добрия филм на света! 😮 🙄 Много ми хареса. 🙂 Преди да излезе филма видях за някакъв конкурс, споменат в публикацията и когато гледах филма следях за двата въпроса. Но не чух как е името на детето на феята кръстница. :/ Някой може ли да ми го каже?

  4. Яко парти и филм, не мислите ли?

  5. Много готино парти и филма беше много хубав! Spyro, какво е мнението ти за филма Наследниците и партито? 🙂
    Spyro: И двете неща са невероятни!

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s