10th Anniversary Party

Здравейте, пинговци!

Club Penguin стана на 10 години! ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! ❤ Пожелавам на екипа на играта още дълги години успех и развитие, нека да ни радват все така и да продължават да правят готини партита и събития!

10th Anniversary Party (2)

Като влезете в играта ще ви се появят всички известни личности с пожелание за празника на играта. След това Aunt Arctic ще ви каже, че Coffee Shop е „сърцето“ на партито и от иконката горе в дясно е календара, от който всеки играч ще може да вземе по една награда всеки ден!

10th Anniversary Party (3)

А ето го и него. Вижте само колко редки айтеми има! Явно наистина 2015 е годината на редките айтеми. Дори шапката на P2 я има. 😀

10th Anniversary Party (9)

Това е Town и той е украсен с балони и гирлянди с цветовете на годишнината. От тук можете да си осиновите дино пъфълите Black T-Rex и Pink Triceratops от „Prehistoric Party 2014“, а от мобилната версия на играта, всеки играч може да си вземе златен пъфъл!

10th Anniversary Party (4)

В „Сърцето“ на партито или главната стая – Coffee Shop има огромна торта, новата шапка и новият годишник!

10th Anniversary Party (5)

Минете с мишка върху тортата, за да духнете свещичките и да си спечелите марката от категорията „Parties“. Не забравяйте да си пожелаете нещо! 😛

3asCelebration | Духни свещичките на годишната торта

Натиснете и шапката, за да я вземете. Тя е доста екстравагантна, дори се движи на игралната карта! Бенгалският огън е толкова красив.

10th Anniversary Party (6)

Не забравяйте и да разгледате новия годишник, който включва годините 2005 – 2015. В него са отбелязани най-запомнящите се събития през годините. А на вас коя ви е любимата година?

10th Anniversary Party (7)

Да преминем към стаите. Във всяка стая има робот или бот, а може да ги наричамe талисботи. Смеска от талисмани и роботи! 😀 В парти стаите има и табела, на която пише партито, месеца и годината, от която е украсата на стаята.

10th Anniversary Party (11)

Като натиснем тези талисботи, те ни обясняват любопитни факти от партито, от което е украсена стаята. Също те ни обясняват и любимите си стаи и дейности на партито.

10th Anniversary Party (1)

И да не забравя от „Arcade“, стаята над „Dance Club“, можете да играете играта „Santa Sled“ и да си спечелите 3 айтема, които са цветни лампички за глава. 😀

10th Anniversary Party (10)

Украсени са общо 28 парти стаи, непременно трябва да ги посетите всичките! Има и три нови парти емотиконки, които ще бъдат достъпни само за партито.

10thsmilies

Партито е просто невероятно, мисля, че няма такъв човек, който да не го харесва. 😀 Влизайте всеки ден, за да си събирате редки айтеми. Партито продължава до 21 октомври и също така достъпно за iOS и Android. Аз съм много доволен от него, нищо, че талисботовете малко ме плашат! 😀

 – Spyro662 –

Advertisements

Posted on 01.10.2015, in Parties. Bookmark the permalink. 31 Коментари.

 1. алекс малинова

  Повечето айтеми ги имам, но иначе партито е много хубаво!

 2. Georgi85407

  Страхотно парти и ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ВСИЧКИ! Навяват ме на много спомени, а също и неща, които съм пропуснал, защото играя Club Penguin от към 2012 година. А на партито може ли да се вземе някоя от марките „Out At Sea“, „Party Puzzle“, „Music Maestro“, „Stunt Penguin“, „Mountaineer“? Също тази за сноуборд танц на парти, като се има предвид, че имам сноуборда като айтем? Това са единствените, които нямам освен тези от Game Day. Също така някоя от известните личности няма ли нов фон?
  Spyro: Не, за съжаление и на това парти няма как да ги спечелиш тези марки.

 3. Честито на всички и нека бъдем здрави и дълго, дълго да ни радват пингвините!

 4. Велико парти!

 5. Защо не мога да взема марката, за духане на свещ? Щракнах върху свещите и нищо не стана и кога пак P2, ще публикува?
  Spyro: Има проблем с взимането на марката, да се надяваме, че скоро ще бъде поправен. И P2 вече не публикува.

 6. cp the best

  Искам да попитам нещо. Не, че имам проблем, но защо само Spyro качва постове? Да не би всички други да са напуснали сайта?
  Spyro: В момента само аз се занимавам със сайта.

  • cp the best

   Ама защо? Моля ви, недейте да триете сайта, моля!
   Spyro: Кой е казвал, че ще трием сайта?

 7. Това е най-великото парти!! МНОГО, МНОГО ми харесва!!! 🙂 Уникално е! Браво на CP!! Сега влизам и ще го разгледам!

 8. Партито е страхотно, но духнах свещичките, а не ми дава марката 😦
  Spyro: Сигурно има проблем с марката в момента, да се надяваме, че скоро ще го поправят.

 9. Страхотно е!

 10. ZeroHero66

  На втория етаж на Coffee Shop, има една свещ и като я натиснете, се отваря таен тунел към някаква лаборатория!
  Spyro: Да, така е било и на „Halloween Prty 2008“. Има и други допълнителни стаи. В „Snow Forts“ може да храниш пъфъли в „Puffle Feeding“, или пък се качи по стълбата във „Forest“, за да видиш една постройка на дървета, а също така има и едно цвете, което расте като го храниш със снежни топки.

  • ZeroHero66

   Да, всичките ги видях! Страхотно е, че има дори тайни неща! 🙂

 11. Не мога да отрека, че партито е страхотно, но наистина малко се дразня от факта, че тази година от СР са решили да дадат възможност на по-новите пингвини да се сдобият с айтеми от преди 7-8 години. По този начин се обезсмисля идеята на редките айтеми и вече едва ли би могло да се разбере само по облеклото на даден пингвин от колко време играе. Също така, аз напримар вече имам повечето неща от календара с подаръдите и няма да ми е толкова интересно по време на партито, колкото на тези, които ги нямат. Забелязах и че тази година няма празничен пин, което намирам за пропуск от страна на екипа. А може би ще има такъв пин, но той ще е достъпен на самия ден – 24 октомври?
  Ще се радвам да разбера какво мислите и вие по всички тези въпроси. 🙂

  • Но все пак може да се разбере дали пингвина ни е стар, ако си сложим първата ни празнична шапка. 🙂

  • Поткрепям те! Наистина са върнали прекалено ценни айтеми. И преди да дойде календара, видях един пингвин с жълто пате и знаех, че играе от оттдавна. Но след като вече има календар с ценни айтеми, те не трябва да се наричат ценни.
   Филип: Аз също съм много разочарован. Това са едни от най-редките ми айтеми, които ме отличаваха като по-стар играч.

  • Да, подкрепям те. Преди само аз имах такива лампички от Коледа, а сега е възможно и всички да имат. Това е обезсмисляне на редките айтеми. И не само тази лампа, други айтеми също имам. Или като например шапката на Р2. Това беше един вид негова запазена марка, а сега дори и аз ще я имам… 😦

  • И аз съм на това мнение. Не е честно спрямо старите играчи. 😦 Останаха няколко ценни айтема. Не съм вярвал, че ще върнат и blue lei….

  • И аз ви подкрепям!

 12. Честито! Само да кажа още нещо. когато отидете във Forest, има стълбичка. Ако се покатерите, ще видите стая към Adventure Party не знам си коя година. Там има едно цвете, при което ако хвърлите снежни топки то расте и расте и накрая става доста голямо. Жалкото е, че се оригва и става пак нормален. 🙂

 13. Sweet strawberry

  Все едно съм се телепортирала в миналото. 😀 А в ice berg ми харесва най-много.

 14. Spyro, в работилницата на дядо Коледа, когато отидеш в шейната и раздаваш подаръци ще спечелиш шапки. 😀 А иначе за партито е THE BEST!

 15. P2 радвам се, че патето се върна, но то вече няма да е толкова ценен айтем – всеки може да го вземе от календара.

 16. Партито е супер!

 17. Spyro, ти видя ли айсберга? 😀
  Филип: Преди няколко дни Spyro ме попита същото. Явно всички сте впечатлени от този му вид! 😀

  • И на мен ми се стори малко странно. 😀

 18. Аз не съм мембър. Защо пускат музиката ми? http://i.imgur.com/BKJt5dD.png
  Spyro: Ако преди си била мембър и си направила музика тя ще се пуска независимо какъв ти е пингвина.

 19. С пингвин на.. скромните 2678 дни (ах математика… за да обръщаме в години) съм приятно изненадана от партито и някои от стаите, които дори не съм виждала преди.. айтеми също. Този айсберг от 2008 пък за първи път го виждам и нещо не ми е симпатичен, ама то е така, когато играеш, когато ти скимне и не редовно макар, че преди си беше друго… Помня, че когато се присъединих имаше водно парти и имаше мидичка герданче и зелената престилка за сладолед, ах толкова отадвна бе това.. гледам, че най-стария ми пин е от 3-то парти (говоря от партита) а дори не мога да си го спомня какво е било, но сега ще пообиколя и огледам да си припомня старите времена! :3

 20. Georgi85407

  Честит рожден ден Club Penguin! Дано винаги да е забавен както сега, да се развива и да радва посетителите си!
  Сигурни ли сте, че никоя от марките „Out At Sea“, „Party Puzzle“, „Music Maestro“, „Stunt Penguin“, „Mountaineer“? Също тази за сноуборд танц на парти, като се има предвид, че имам сноуборда като айтем? Това са единствените, които нямам освен тези от Game Day. Затова много бих се радвал да ги спечеля. Виждам че много партита са върнати в някои стаи, което ме навява на много спомени, а също има и такива които не съм видял… Ако не сте сигурни моля ви, проверете и ми кажете може ли някоя от тези марки да се вземе от някоя стая?
  Spyro: Не съм напълно сигурен дали може да се вземат, но някои от тях изискват специални парти стаи, които в момента ги няма.

 21. Защо марката Celebration още не може да се вземе?
  Филип: До колкото знам, както миналата, така и тази година, марката Celebration не може да се взима.

 22. Защо не мога да взема марката Celebration? Пробвах и миналата година, но така и не става! 😦
  Филип: За съжаление, както миналата, така и тази година, не е възможно да се вземе тази марка.

 23. Аз помолих чрез e-mail екипа на играта да ми я добави. Достатъчно е да кажете, че по никакъв начин не можете да вземете марката, и ги помолете да ви я добавят. За по-сигурно в имейла сложете и скрийншот на пингвина ви до тортата с духнатите свещи. След 2-3 дни ми отговориха и ми я добавиха. Струва си опита! 😉

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s