CP Time Warp #8, #9 и #10

Здравейте, пинговци!

Изглежда, че Megg се е разровила доста в архивите на Club Penguin, затова реших, че ще е най-добре да побера трите нови скици в една публикация! Първата от тях е идея за създаване на „екстремни“ пингвини.

Xtreme-Penguin

От записките става ясно, че този тип пингвини имат повече умения в играта. Някои от идеите са реализирани и подобни пингвини могат да бъдат видяни в комиксите: X-Treme Jetpack Surf Cartz, X-Treme Jetpack Find-FourX-Treme Jetpack Surf Hopperz и X-Treme Jetpack Sled Cartz! (Можете да видите комиксите като кликнете върху съответния линк.) А следващата скица е свързана именно с комиксите и някои от първите идеи на екипа.

ComicIdeas_0

И накрая, но не не последно място, идва време за скица номер 10, която е свързана с любимците ни от Penguin Band! В нея можете да видите най-ранните идеи, за това как биха изглеждали членовете на бандата.

band

В публикацията си, Megg се шегува какво ли би казала Cadence на Franky за визията му тогава! 😀 Надявам се, че това няма да са последните скици, които ни предоставят! На мен лично ми става все по-любопитно да научавам нови неща за играта! Ще се радвам да чуя какво мислите и вие!

– Филип –

Advertisements

Posted on 11.10.2015, in CP Time Warp. Bookmark the permalink. 3 Коментари.

  1. cp the best

    Има ли нов пин?
    Филип: Да, новият пин се намира в стаята School. 🙂

  2. Жалко, че Penguin Band няма да ни посетят заради десетата годишнина. 😦 Обяснението на CP Support е, „че са заети и работят по нови парчета“ и няма да могат да празнуват.

  3. Не мога да повярвам, че CP вече е на 520-ти вестник. Аз съм стар пинго и вече не я играя, но като спрях имах 320 марки.
    P2: Времето наистина минава много бързо, когато на острова се организират интересни партита, а и като цяло се появяват нови неща.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s