CP Time Warp #14, #15 и #16

Здравейте, пинговци!

По време на подготовките, свързани с Medieval Party 2012, екипът на играта е измислил този невероятен тийзър за началната си страница. The Shadow of Scorn или Сянката на Scorn е летяла из острова, след което е изчезвала. Трябвало е да сме много внимателни, за да я забележим.

ScornDragonKing

А от архивите на Club Penguin ни предоставят и историята на Scorn, която ще ви предам в съкратен вариант. Той е бил зъл и властваш дракон. Изпращал е злодеи на средновековните партита. За щастие, става въпрос за много стари време, до които не можем да стигнем дори чрез машината на времето. Scorn не застрашава острова в момента, дори може и вече да не съществува. Много отдавна, острова е живял в мил и хармония, разделен на 5 кралства: dragons of Dragon Peak, the Fairies and Forest Folk of the Fairy Woods, the Wizards of the Mushroom Kingdom, the penguins of Royal Village и the Guardians of the Sky Kingdom. Но един ден, могъщ звяр се явява в небето. Това е бил Scorn, кралят дракон и с неговата магия обрекъл острова на пълен мрак. По-късно, Scorn е бил победен на върха на Dragon Peak от група герои, които отново обединили 5-те кралства на острова. Следващите скици са свързани с Еlite brown puffle. За съжаление, тази идея не е реализирана.

EliteBrownPuffle

И накрая, но не на последно място, Megg ни показва как са изглеждали първоначално Pet Shop и Puffle Park. Дори са имали идея за създаването на игра с O’berries, която не е реализирана.

PuffleShop

Надявам се, че е екипа на играта ще продължава да ни запознава с историята на Club Penguin. За мен беше изключително интересно да науча повече за драконите и 5-те кралства, които са били част от острова преди години. Ще се радвам да разбера какво мислите и вие!

Филип 

Advertisements

Posted on 18.10.2015, in CP Time Warp. Bookmark the permalink. има 1 коментар.

  1. Sweet strawberry

    Искаше ми се да има и друг Puffle Park. 😀

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s