Halloween Party 2015

Здравейте, пинговци!

Дългоочакваното Хелоуин парти е вече тук! При влизането в играта ще ви се появи Gary, който се нуждае от помощта ви, за да деактивира робота в „Mine Shack“. Натиснете „Go There!“, за да отидете там.

Halloween Party 2015 (6)

Когато пристигнете ще видите Робота Gary, който вилнее из стаята. Като го натиснете Gary ще ви каже, че бота се страхува от кафе, защото и самият Gary се страхува от кафето. А както знаем роботите са програмирани по истинските пингвини.

Halloween Party 2015 (7)

Натиснете „OK“ и отидете в „Coffee Shop“, за да вземете кафе.

Halloween Party 2015 (8)

О, не изглежда, че някой е откраднал тортата и развалил украсата за десетата годишнина! Но сега нямаме време за това, деактивирането на робота е по-важно, натиснете кафето, за да го вземете и се върнете в „Mine Shack“.

Halloween Party 2015 (9)

След като цъкнете на бота и му дадете кафе, той ще се изключи, и след това го натиснете още веднъж, за да влезете в него и да видите захранващите му кабели.

Halloween Party 2015 (1)

Нагласете кабелите от зеления към жълтия, за да оправите робoта. Ето например как аз го направих.

Halloween Party 2015 (2)

И готово! Вече робота е деактивиран, а вие получавате подаръци, термос с кафе за безплатните играчи и маската на Робота Gary за платените.

Halloween Party 2015 (3)

Това е за сега. Очаквайте всеки ден по една задача с някой от роботите. Натиснете лилавата иконка горе в дясно, за да ви се отвори менюто със задачи. От тук можете да видите кога ще са достъпни следващите мисии и какви ще са подаръците. И също така можете да си осиновите призрачен пъфъл от стаята „Dock“ или да се трансформирате в робот в „Beach“.

Halloween Party 2015 (5)

Влезете в машината – „Robo-Maker 3000“, за да го направите. Вижте само колко страховито изглеждам. И имам специални движения.

Halloween Party 2015 (4)

Има и 3 парти емотикони, които ще можем да ползваме до края на партито.

Emoticons Halloween Party 2015

Партито ще продължи до 4-ти ноември и също така е достъпно за за iOS и Android. Очаквайте утре новата задача, а тя ще е с Aunt Artic. Доволни ли сте от Halloween партито? Това е само началото. Чудя се кой ли е откраднал тортата и е развалил украсата. Ще се радваме да чуем вашите предложения в коментарите.

– Spyro662 –

Advertisements

Posted on 21.10.2015, in Parties. Bookmark the permalink. 11 Коментари.

 1. Sweet strawberry

  Сега целят остров е пълен с духови пъфъли. 😀

 2. На мен партито ми харесва и според мен Herbert е откраднал тортата от Coffee Shop! 🙂

 3. Herbert е откраднал тортата и най-вероятно последния куест ще е с него.

 4. Mirelinda3

  Вчера около 21:27, там някъде ме изключиха, а после като влязох и беше новото партито. Много е готино

 5. Партито ми харесва. Постарали са се екипът на CP. За тортата мисля, че е открадната от Herbert или Klutzy! 🙂
  P2: Вероятно са те, тъй като скоро ще стане ясно, че бърлогата им се намира точно под Coffee Shop. Входът все още не е достъпен. http://prikachi.com/images/507/8420507M.png

 6. Georgi85407

  Страхотно парти! А на него може ли да се вземе някоя от марките „Out At Sea“, „Party Puzzle“, „Music Maestro“, „Stunt Penguin“ и „Mountaineer“? Също тази за сноуборд танц на парти, като се има предвид, че имам сноуборда като айтем?
  P2: „Stunt Penguin“ би трябвало да е достъпна със сноуборда, след като го имаш в инвентара си. Има шанс и „Party Puzzle“ да може да се взима, но чак след 28 октомври. За нея не съм напълно сигурен, но иначе другите изброени в момента не могат да се спечелят.

  • Georgi85407

   Със сноуборда мисля, че се изпълнява само танц, пробвах на предишни партита и не ставаше, да снимам ли пингвина ми как го прави и да го пратя на имейла на CP дали ще ми я добавят? А Stunt Penguin означава да завършим препятстван път тя как се взима, достъпна ли е на Хелоуин партито?
   Spyro: Както казах в предишните ти коментари, тези марки са от категорията „Party“ и се взимат само на определени партита. Марките Snowboarder и Stunt Penguin не можеш да ги вземеш на това парти. Ако искаш се снимай и прати снимка на екипа на играта, но се съмнявам, че ще ти добавят марката, казвам ти го от личен опит. И Club Penguin от доста време вече не обръща внимание на марките и някои от тях вече никога няма да могат да се спечелят, дори да присъстваш на правилното парти.

 7. Партито е много готино, но очаквах, че ще е по-страшно.

 8. Знех си, че той има нещо в това. Именно Herbert, той беше приятел с Proto-Bot, но и този план ще се провали и ние ще победим. Той няма ли да бъде добър някога?
  P2: Явно не. 😀

 9. Това с бърлогата под Coffee Shop наистина е интересно. Аз пък реших да се възползвам от кода за едноседмично мембърство специално за партито. Купих си нови дрехи, осинових си призрачния и още няколко пъфъла. Декорирах си и иглуто. Какво мислите? http://prikachi.com/images/494/8421494O.png
  P.S. Партито е страхотно!
  P2: Отлично обличане на пингвина за празника! И декорацията ми харесва.

 10. Очаквах да е като на логин екрана, но партито си е супер! 😀
  P2: А аз очаквах повече. Тази година Halloween Party не ми харесва кой знае колко.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s