CP Time Warp #17, #18 и #19

Здравейте, пинговци!

Въпреки, че PH се появи за пръв път в играта на Nintendo DS, тя е била планувана много отдавна. Преди много време, когато екипа на играта е откривал нови и нови пъфъли, те са знаели, че трябва някой талисман, който да помага. Ето ги и първите скици на PH.

PHTimeWarp

Rochopper през годините и претърпял много трансформации от към дизайна. Ето ги всичките, като се започне от първият му вид до този, който е в ден днешен.

RockhopperEvolve

Operation: Blackout е една невероятна история, която напомня на екипа на играта колко са невероятни играчите на играта и колко много трябва да се вслушват в съветите им. Знаехте ли, че историята на партито се е появила в следствие на един работник, който е видял някакви драсканици на бялата дъска в офиса? И ето малко от случайната история:

OperationBlackout

“Operation Blackout” се появи, когато планирахме плановете за годината на бялата дъска. Използвахме фразата “Operation Blackout” като шега, за да “спрем” времето за хората от техническият отдел. Случайно, снимка се появи на бялата дъска и колкото повече слушахме децата да обсъждат тази мистерия, толкова повече ние създавахме историята на партито.

– Spyro662 –

 

Advertisements

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s