Нова EPF книга и нов логин екран

Здравейте, пинговци!

Club Penguin добавиха нов логин екран на началната си страница, с който рекламират новото парти този месец. А то ще е Operation Crustacean. Тоест това ще е ново приключение за тайните агенти от EPF! Готови ли сте за извънземните? Слагайте станиоловите шапки!

November-Party-Billboard

Също така нещо ново се появи и в централата на Elite Penguin Force! Това е наръчник за тайните агенти. Внимавайте да пазите всичко в тайна, тези документи са строго секретни.

Screenshot_1

Книгата съдържа подробни обяснения за езика на EPF, за заплатите, както и информация за главните агенти в EPF. Някои от тях за със закрити лица за тяхната сигурност.

new-epf-book (2)

Има само един мистериозен пингвин, който не сме виждали досега. Той е нов член и лицето му е засекретено, чудя се кой ли е той?

new-epf-book (3)

Също така има и досиетата на всички престъпници. Там са Herbert, Klutzy, Tusk и много други.

new-epf-book (4)

Има и тайни разбира се, нали сме тайни агенти! Когато натиснете върху снимките ще ви се появи тайно съобщение. На снимката на Tusk например е, че стъпките на Herbert и Tusk са били забелязани заедно в планините. Може би Herbert и Tusk вече работят в комбина?

new-epf-book (1)

Оставям на вас да откриете другите тайни. А на вас харесва ли ви тази нова промяна. Според мен е хубаво EPF да живне малко, защото напоследък не сме много активни, а и както знаем ни предстои операция и новото мини събитие е намесено в нея.

– Spyro662 –

Advertisements

4 thoughts on “Нова EPF книга и нов логин екран

  1. Според мен тайният агент е Franky. В досието му пише, че се познава от музикантите в острова и от EPF агентите, също така забележете яката на лицето му в книгата. Такава не носи ли самият той?

  2. Партито е супер! Много съм доволен от EPF агенцията!

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s