Operation Crustacean 2015

Здравейте, пинговци!

Време е да разгадаем тайните за слуховете за извънземни! Когато влезете в играта ще ви се появи Jet Pack Guy, който ще ви съобщи, че има случай на Extreme Paint Festival. Натиснете „Go there“, за да отидете там.

operation-crustacean-2015 (1)

EPF се нуждаят от нас, Klutzy е изчезнал и Herbert е в Зона 501. Той ни моли за помощ. Вероятно е капан, но трябва да изследваме.

operation-crustacean-2015 (2)

Изглежда, че под покривалото е Зона 501, влезте вътре, за да изследвате.

operation-crustacean-2015 (3)

Herbert заедно с JPG са в Зона 501 и Herbert казва, че Klutzy е заседнал в онова НЛО! Director е казал да заведем Herbert на извънземният кораб.

operation-crustacean-2015 (4)

Но преди това се оборудвайте със специалният космически екип за тайните агенти. За всички играчи е каската, а за платените костюма.

operation-crustacean-2015 (5)

Отидете на зелената светлина и ще се качите на кораба. Изглежда, че Klutzy се забавлява заедно с … това извънземни пъфъли ли са?!

operation-crustacean-2015 (6)

Но чакайте, Herbert открадна метеорита, който захранва кораба и избяга с Klutzy! Явно това наистина беше капан!

operation-crustacean-2015 (7)

JPG казва, че знаел, че това ще се случи. И можем все още да спасим НЛО-то, като слезем в „Engine Room“ и активираме резервното захранване. Натиснете „Go there“, за да отидете там.

operation-crustacean-2015 (8)

След това JPG ще ви препоръча да си вземете извънземен пъфъл. Зеленият е за всички играчи! Да, правилно прочетохте – за всички. 😀 В момента има проблем с вземането на извънземни пъфъли, изписва, че сте достигнали лимита на пъфъли, които имате, скоро проблема ще бъде поправен. Ако имате проблем с взимането на пъфъла напишете имейл до support@clubpenguin.com за да Ви го добавят Пример:Hello Club Penguin Team, I can’t get the free green alien puffle. Can you please add it to my penguin [името на пингвина Ви]? I want its name to be [напишете как искате да се казва пъфъла] Тhanks in advance. Have a nice day.

operation-crustacean-2015 (9)

След това влезте в „Back-Up Power“ и ще се озовете в лабиринт, в който ще трябва да съберете 3-те ключа, за да активирате захранването.

operation-crustacean-2015 (10)

Внимавайте, защото аз доста се помотах из него! 😀

operation-crustacean-2015 (11)

След като завършите мисията, Jet Pack Guy ще ви поздрави за добре свършената работа и ще получите специален фон, който е на космическият кораб.

operation-crustacean-2015 (12)

Върнете се в централната стая на космическият кораб. От тук можете да си осиновите пъфъли от „Adopt“, или пак да посетите „Engine Room“, но има и още една стая! Влезте в „Observatory“.

operation-crustacean-2015 (13)

Това е стаята, която ни се появяваше, когато ни отвличаха извънземните! Но този път можем да си я разглеждаме колкото си искаме. Вижте каква хубава гледка има.

operation-crustacean-2015 (14)

Отворете EPF иконата в горният десен ъгъл, за да видите прогреса си. От тук ще можете да си осиновите извънземни пъфъли, да си вземете космическият EPF костюм, както и да посетите Зона 501. Следващата мисия ще е на 21 ноември и ще трябва да активираме „Emergency Thrusters“ – аварийните двигатели в „Engine Room“.

operation-crustacean-2015-14

Има и 3 парти емотиконки, които ще са достъпни само по време на партито. Operation Crustacean продължава до 2 декември и също така е достъпно за за iOS и Android. А на вас харесва ли ви партито? Най-много се радвам, че има пъфъл за всички играчи!

– Spyro662 –

Advertisements

Posted on 19.11.2015, in EPF, Parties. Bookmark the permalink. 26 Коментари.

 1. Отдавна не е имало толкова яко парти и то пъфъла да е за всеки!

 2. Не мога да взема извънземните пъфъли, а виждам, че другите ги имат. :/

 3. Кога ще оправят проблема с взимането на пъфълчето?
  Филип: Днес се свързах с играта и ми отговориха, че в момента работят по отстраняването на проблема.

 4. Може ли да си взема син и червен пъфъл защото без да исках си ги изтрих?
  Spyro: Да, мисля, че може от Pet Shop.

 5. Заради този проклет надпис премахнах всичките си 10 пъфъла, а вече не съм мембър и мяма как да си ги възстановя! Много съм разстроен! :/ :/

 6. Sweet strawberry

  Ооо, тези сладурчета са много симпатични! 😀

 7. Не си махайте старите пъфъли, за да вземете зеленият извънземен. Това е бъг, който ще бъде оправен в най-скоро време.

 8. Така изглежда, но аз разбрах друго. Трябва да се пише на support@clubpenguin.com за да ти разрешат да си осиновиш извънземният пъфъл, ако имаш повече от два.
  Spyro: Да и аз така прочетох в twitter профила на Club Penguin.

 9. О, много мерси! Вие ме успокоихте! Ще почакам!

 10. Видях, че много други пингвини имат зеленият извънземен пъфъл, а аз не мога да го взема.
  Spyro: Трябва да пишеш на имейла на играта, за да ти го добавят.

 11. Много приятна музика в кораба на извънземните. Не очаквах пъфълите да са извънземни, мислех, че ще са хора…

 12. Georgi85407

  Страхотно парти! А на него може ли да се вземе някоя от марките „Out At Sea“ „Party Puzzle“ „Music Maestro“ „Stunt Penguin“ „Mountaineer“ ? Също тази за сноуборд танц на парти, като се има предвид, че имам сноуборда като айтем?
  Spyro: Не, мисля, че на това парти не може да се спечелят тези марки.

 13. Само пъфъл и фонове ли има за взимане?
  Spyro: Да, но на края на партито може да има и нещо друго.

 14. Viktor12112

  Колко време ще отнеме оправянето на проблема?
  Spyro: Мисля, че Club Penguin няма да могат да оправят проблема на време. По-добре им пиши на support@clubpenguin.com да ти го добавят. Пример: Hello Club Penguin Team, I can’t get the free green alien puffle. Can you please add it to my penguin [името на пингвина ти]? Тhanks in advance. Have a nice day.

 15. Kога ще бъде достъпен зеления пъфъл и ако не се грижим за останалите си пъфъли те могат ли да избягат от двора?
  Spyro: Пъфъла можеш да си го поискаш, като напишеш писмо на емйла на играта support@clubpenguin.com Пример: Hello Club Penguin Team, I can’t get the free green alien puffle. Can you please add it to my penguin [името на пингвина ти]? Тhanks in advance. Have a nice day. И ако си държиш пъфълите в задният двор няма как да избягат.

 16. Р2, мисля че сега може да се спечели значката да плуваш с патето, но само от платени играчи.

 17. Не разбирам, как някои пингвини имат извънземни пъфъли, а други не могат да си вземат?
  Spyro: Писали са на екипа на играта имейл, ако искаш и на теб да ти го добавят напиши имейл до support@clubpenguin.com Пример: Hello Club Penguin Team, I can’t get the free green alien puffle. Can you please add it to my penguin [името на пингвина ти]? Тhanks in advance. Have a nice day.

 18. Защо червената игра в стаята над денс клуб е изключена?
  Spyro: Това е специална игра и може да се игра само на The Fair.

 19. Някаква идея кога горе-долу се очаква да оправят проблема?
  Скоро няма да бъде поправен, така че пиши имейл до support@clubpenguin.com за да ти добавят пъфъла. Пример: Hello Club Penguin Team, I can’t get the free green alien puffle. Can you please add it to my penguin [името на пингвина ти]? Тhanks in advance. Have a nice day.

 20. Радвам се че дават безплатни пъфъл. Аз съм нов и харесва ми сайта ви!

 21. Дали ще има проблем, ако пиша на cp да ми добавят пъфъла на двата ми акаунта?
  Spyro: Мисля, че няма да има проблем.

 22. Viktor12112

  След като вляза в този линк как да им пиша?
  Spyro: Това не е линк, а адрес на който да изпратиш имайл.

 23. Радвам се, че има безплатен извънземен пъфъл! Но чакам да ми го добавят.

 24. Здравейте отново. Много се извинявам за притеснението, но не мога да изпратя имейл до този сайт, от който да ми добавят зеления пъфъл, ще съм ви благодарна, ако ми помогнете. Предварително благодаря
  Spyro: Трябва да си влезеш в abv пощата, от която ти е регистриран пингвина в играта. После натискаш зеленият бутон „Напиши“ и ето как трябва да изглежда писмото ти http://i.imgur.com/DVuIZ2a.png След като всичко е готово натискаш зеленият бутон „Изпрати“.

 25. Така… здравейте пак от мен. След като писах на играта получих имейл с отговор, че са погледнали профила ми. След кратко мембърство имам няколко други пъфъла, които си останаха разбира се (…е доста са 4-5 в къщата и няколко в двора), НО не това е което визират от играта. Думите им бяха, че имам много пъфъли, което е НЕВЕРОЯТНО, НО аз трябва да махна всичките си пъфъли и да оставя ЕДИН, тъй като безплатните играчи имат право само на 2 пъфъла. Не мисля, че така е много честно… и явно няма начин да се сдобием не мембърите с още един без да се разделим с червения или синия които можем да имаме.
  Spyro: Не знам точно как стоят нещата, но мисля, че на някои играчи ги добавят въпреки, че имат много пъфъли.

 26. Viktor12112

  Аз вече писах на club penguin, дори ми отговориха, но все още не са ми добавили пъфъла. Колко време ще отнеме добавянето?
  Spyro: Отговорили са ти, че писмото ти е изпратено и ще получиш отговор до 48 часа.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s