Holiday Party / Coins for Change 2015

Здравейте, пинговци!

Започна най-вълшебното парти през най-вълшебният месец. При влизането ще ви се появи Rochopper, който ви съобщава, че е време за забава и щедрост. Като правите коледни традиции печелите coins, които можете да дарите за Coins for Change.

holiday-party-coins-for-change-2015 (1)

Първата традиция е да украсите огромната коледна елха във „Forest“. Натиснете бутона „T“ от клавиатурата си и хвърлете снежна топка по дървото. Тя ще се превърне в коледна украса, а вие ще получите 5 coins.

holiday-party-coins-for-change-2015 (2)

Другата коледна традиция е да дарите храна в „The Beach“. Отново с бутона „T“ от клавиатурата хвърлете снежна топка в кашоните с надпис „Food“ и ще получите 5 coins за всяко хвърляне.

holiday-party-coins-for-change-2015 (3)

Последната традиция е в „Plaza“. Там принципът е същият, но този път хвърляте топки по камбанките. Звучат много коледно! Отново получавате по 5 coins за всяко хвърляне.

holiday-party-coins-for-change-2015 (4)

Когато мислите, че ще събрали достатъчно coins натиснете купичката с надпис „Coins for Change“. И изберете колко парички искате да дарите. Можете по 100, 1, 000 и 10, 000. След като го направите ще получите пин – „Coins for Change 2015“. Можете да дарявате колкото парички искате. Disney ще обърне coins, които сте дарили в истински пари и ще помогнат на няколко каузи.

holiday-party-coins-for-change-2015 (5)

От иконката горе вдясно можете да следите прогреса си, но също така можете и да си осиновите пъфъл Олаф или кристален. Можете и да се трансформирате в леден пингвин, който замразява всичко! А в раздел November можете да видите и прогреса си от предишното парти – Operation Crustacean, то още не е приключило, очаквайте продължението през януари 2016.

holiday-party-coins-for-change-2015 (7)

Не забравяйте, че календара с айтеми за всички е в „Snow Forts“ и можете да си взимате подаръци до 25 декември, но на тази дата ще има и безплатно джинджифилово иглу ЗА ВСИЧКИ.

holiday-party-coins-for-change-2015 (8)

Също така в Dance Lodge можете да се качите на шейната на Дядо Коледа и да разнасяте подаръци. Натиснете „Fly“, за да излетите и „Lend“, за да се приземите, а червеният бутон е за пускане на подарък, гледайте да сте точни, за да улучите комина на иглуто.

holiday-party-coins-for-change-2015 (10)

А в „Ski Lodge“ можете да седнете на стола на Дядо Коледа и да натиснете фотоапарата и ще вземете фон, който е прекрасен за вашата игрална карта.

holiday-party-coins-for-change-2015 (11)

Има и три нови парти емотиконки, които можете да ползвате до края на партито.

holiday-party-coins-for-change-2015 (6)

Holiday Party 2015 или Coins for Change продължава до 6 януари и също така е достъпно за iOS и Android. А на вас харесва ли ви партито? Аз и от това не съм много доволен, защото айтемите се повтарят и като цяло няма почти нищо ново. Но с нетърпение чакам Prehistoric Party, което ще е през Януари 2016 и ще продължи историята на Operation Crustacean и Зона 501 все още е достъпна. А какво е вашето мнение за партито?

– Spyro662 –

Advertisements

Posted on 17.12.2015, in Parties. Bookmark the permalink. 11 Коментари.

 1. Club Penguin взеха да се проввалят много това е възможно най-ТЪПОТО парти за годината нищо ново! Може би не сте чували че заради тази игра са затворили много игри (сто пъти по хубави от cp)!!! 😡

  • Чувал съм, че са затворили игра с дългогодишна история, преди 2 години. Но да не си дошъл/а тук, за да хейтваш играта? И решението не е на Club Penguin, а на Disney Interactive Studios, тоест CP не е виновна в нищо. Добре да мислиш от положителната страна, партито е по-добре, от това от миналата година.

 2. Партито не е чак толкова зле. Няма айтеми от партито, защото има коледен календар, но поне да имаше някакъв айтем, когато съберем всичките пингвини определен брой coins. Партито е като от проваленото Merry Warlus Party, но се радвам, че отново използват нощно небе. Радвам се, че отново можем да посетим кораба на Rockhopper. Голям минус е, че няма парти стаи, освен шейната на Дядо Коледа (както винаги), в която няма никакви нови айтеми (отново). За съжаление Club Penguin Team щяха, да сложат пекарницата, но са се отказали. Живот и здраве, да доживеем до следващото Holiday Party, дано тогава, да не е зле. 😀

 3. В мобилната версия е с дизайна на Merry Walrus Party 2014.

 4. Принципно харесвам CP, но не разбирам защо нямат никакви нови идеи. Повтарят партита или ако не ги повтарят правят партита с по една стая и с два айтема. На по старите играчи мисля че СР ще им омръзне. Предполагам, че следващата година партитата ще са супер. А относно затворената игра Disney са мислели, че не може да има 2 почти еднакви онлайн игри. Но според мен партито е много скучно. По принцип харесвам партитата, но на това няма нищо за правене и защо са добавили ледения пингвин с него нищо не можеш да замразиш, но е възможно това да е грешка.

  • На мен лично партито много ми харесва. 🙂 Можем да си осиновим снежни пъфъли, да станем ледени пингвини и да се забавляваме! Много ми харесват украсите на стаите, някак всичко прави коледно настроение! И тази година можем да играем специалната мини игра с шейната. 😀 Освен това СР ни направиха приятна изненада, като запазиха стаите от Operation Crustacean за известно време. О, да, можем да посетим The Migrator! Според мен, партито е уникално. Наистина могат да се направят още някои неща, но смятам, че и това е достатъчно и трябва да се радваме на това, което имаме, а не да искаме още непрекъснато. Весели празници! 😀

 5. Партито си е супер!!! :Д

 6. Партито е супер според мен! Защото на най-новият ми пингвин взех всички марки от Treasure hunt! И също украсата е много хубава!

 7. Честита Нова Година на всички!

 8. Добре де не разбирам защо спряхте да поствате? Това е мого жалко тъй като няма други бг сайтове за СР. 😦
  Филип: Съвсем скоро ще се завърнем! Извиняваме се за забавянето! 🙂

 9. Уха! Това парти беше много хубаво! Много ми харесва! Честита нова година на всички!

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s