Изобретенията на Gary

Здравейте пинговци!

През годините Gary е създал невероятни изобретения. Megg реши да сподели с нас три успешни и две от тях, които така и не проработили.

1. System Defender
SystemDefender_EN

Разсекретени документи на EPF потвърждават, че Gary е създател на System Defender. Оригиналната идеята е да се обучават тайни агенти, които да защитават системата на EPF, но в момента е просто забавна игра, която да играем по време на почивките си.

2. Island Lifter 3000

IslandLifter3000

Трябвало е да се премахнат прозорците на подземния басейн. Но тук се появява един проблем. Ако ги премахнем, ще наводним басейна. На Gary му хрумнало просто решение на проблема. Да вдигне целия остров във въздуха с балон, пълен със супер хелий. Явно Gary не знае значението на думата “просто”. 😀

3. Minderizer 3000

Minderizer3000

Това изобретение е помогнало на Rockhopper да възвърне паметта си, след като е изял огромно количество проклето миризливо сирене. Де да имаше начин да поправим миризливия му дъх сега. 😀

4. Crab Translator 3000

CrabTranslator_EN

Това изобретение е било почти толкова добро, колкото преводите на Rookie от рачешки. Ключовата дума тук е “било”. Изобретението се взривило и това помогнало на Klutzy да избяга от PSA (EPF в момента).

5. Gary Bot 2999

Garybot

Това е един от роботите, част от 10 годишнината на Club Penguin. За жалост Herbert е имал зъл план за всички тях. Той ги е програмирал така, че да започнат да вършат глупости. За щастие, смелите пингвини са успяли да поправят това и островът бил спасен! Страхотни изобретения! Ще се радвам да разбера кои от тях са ви впечатлили и какво бихте искали Gary да създаде в бъдеще!

– Филип –

Advertisements

3 thoughts on “Изобретенията на Gary

  1. Изобретенията на Gary са много хубави, но за съжаление те са се провалили.

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s