Информация за Zootopia Party 2016

Здравейте, пинговци!

Имаше много слухове, че през май на острова ще се празнува Zootopia Party. Днес Megg официално го потвърди. Интересното е, че партито няма да се нарича “Zootopia Tekeover”, a “Zootopia Party”.

ZootopiaAnnouncement

Някога чудели ли сте се какъв е живота на Джуди Хопс и Нил Уайлд? И искали ли сте да видите града, където животните живеят в мир и хармония? Сега е вашия шанс. Zootopia е на път за Club Penguin! Пригответе се за Savanna Central. Чудесно място да си похапнете pawpsicle… Мммм! 😀 Платените играчи ще могат да вземат костюмче на всеки един от героите. Да се надяваме, че този път ще  има нещо и за неплатените играчи. Екипът ни е приготвил едно епично събитие, което ще продължи цели 7 седмици, което означава, че през юни месец няма да празнуваме друго парти. Zootopia Party ще продължи от 19 май до 6 юли! Кой е вашия любим герой от филма? С нетърпения чакам вашите коментари!

– Blu3225 –

Advertisements

One thought on “Информация за Zootopia Party 2016

  1. А за безплатните отново нищо! Така май ще стане, как мислите? Гонят ни от играта!
    Blu: Не е сигурно! Все пак партито ще продължи цели 7 седмици. Няма начин да няма нещо и за неплатените играчи. Аз намерих във файловете 9 айтема, но няма да ги показвам, за да останат в изненада!

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s