Finding Dory Party през юли

Здравейте, пингвини!

Както се очакваше, през юли месец на острова ще празнуваме Finding Dory Party. Вчера Megg официално го потвърди в блога на играта. Партито започва веднага след Zootopia Party.

image

Партито ще продължи от 6 юли до 17 август, което означава, че отново ще имаме събитие, което ще продължи повече от месец. Какво мислите за партито? Може да споделите мнението си с нас.

– Blu3225 –

Advertisements

Posted on 18.06.2016, in Blog Posts, Sneak Peek. Bookmark the permalink. 9 Коментари.

 1. Отново за нас безплатните няма да има нищо! Така че партита за 10 човека мноого тъпо, но ако има и неща за нас безплатните е друго вече, но няма да има и повечето пингвини вече се махат!
  Blu: Още нищо не можем да кажем. Само можем да се надяваме да има нещо и за неплатените играчи.

 2. Изглежда задоволително! Според мен това ще е мисия с Rockhopper. Да се надявам също така да е и лятно. Явно са твърде много заети с PSS, щом партито ще е около месец. 😀
  Blu: Аз също се надявам да е нещо с капитана. Да се надяваме, че много скоро ще имаме повече информация за партито. Явно наистина работят много здраво върху PSS, за да можем в много близко време да го тестваме.

  • Може би на Finding Dory Party ще може да вземем марката Out At Sea?

 3. ivailoivanov2003

  Може би това парти ще е под водата? Ако е така ще е много яко!

 4. Нали този месец щеше да има парти за марки?
  Blu: Да, планирах да е този месец. Не знам дали ще мога да го организирам до края на месеца, а и не знам колко хора ще присъстват.

 5. В интернет е пълно с хакерски програми за членство! Хубавото е, че някои от тях работят и благодарение на тях съм член за 1 месец.
  Потърсете и вие, но да знаете някои имат вируси!
  Blu: Знаем за тези програми и сайтове. Нашият сайт е против използването на такива измамни програми. Това е против правилата на Club Penguin и се наказва с бан.

 6. Партито изглежда красиво! 🙂

 7. Партито ще е за филма „Търсенето на Дори“. Отново като реклама за филма.

 8. Радвам се, че ще има парти за „Търсенето на Дори“, защото гледах филма и ми хареса, но се надявам този път да има поне няколко айтема за неплатени играчи. Това, че ще е над един месец, не знам дали е добре. На мен лично прекалено дългите партита леко ми доскучават в даден момент. Но от друга страна, като се има предвид големия труд, който хората от екипа влагат, за да се наслаждаваме ние на резултата, може би не е честно спрямо тях , ако партитата са кратки. Вие какво мислите?
  Blu: Да, прав си! За да се организира едно парти е нужно много труд. Дори на нас партитата да не ни харесват, трябва да бъдем търпеливи, защото много голяма част от екипа се занимава с Project Super Secret и няколко души за партитата, вестника, каталозите и т.н.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s