Disney Mix – Очаквайте скоро!

Здравейте, пинговци!

Помните ли, когато екипът помоли играчите от Нова Зеландия и Австралия да помогнат с тестването на Disney Mix? Оттогава екипът на приложението работи супер здраво, за да може то да бъде достъпно за ползване от повече държави. Щастлив съм да кажа, че това ще се случи много скоро! Това е поглед към Club Penguin стикерите, които миксерите ще могат да използват в приложението. Те са част от емотиконките, които екипа ни показа преди няколко дни.

Потребителите на Android устройства могат предварително да си запазят приложението и да получат известие, когато то е налично, като отидат на този линк. Какво мислите за приложението? Очаквам вашите мнения и коментари.

– Blu3225 –

Advertisements

Posted on 21.07.2016, in Apps. Bookmark the permalink. 3 Коментари.

 1. Изглежда готино! 🙂

 2. Радостина

  Blu3225, защо само ти публикуваш? Няма ли и други, които да публикуват в сайта?
  Blu: Филип и Spyro са заети и нямат време за сайта. За zerohero66 не знам, но предполагам че е на почивка. Аз също съм, но не мога да оставя сайта без никой да публикува, затова влизам през свободното си време, за да одобрявам коментари или да напиша публикация.
  zerohero66: Аз не съм в България и почти нямам интернет, но ще се върна в края на месеца и тогава ще мога да пиша по-често.

 3. big_penguin

  Здравейте! Видях, че някои големи сайтове имат и мобилни приложения. Защо и вие не направите? Така от него ще може да се научава всичко по-бързо.
  Филип: В момента играчите в България са много малко и не си заслужава да се прави подобна апликация, а и сайта ни има мобилна версия, достъпна за всички устройства.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s