11th Anniversary Party

Здравейте, пинговци!

Club Penguin стана на 11 години! ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!❤ Декорациите за това събитие са добавени в Coffee Shop като по традиция. Това е една от първите стаи на острова и затова всяка година празнуваме точно там.11th-anniversary-1

Виждате ли масата с огромната торта, шапка и книга? Шапката е вашият подарък – уникален айтем, който никога няма да може да се взима отново. Натиснете върху нея, за да я получите, защото със сигурност ще съжалявате, ако пропуснете възможността си.

11th-anniversary-2

А сега остана само да изберете „Yes“. Току-що се сдобихте с 11-тата поредна празнична шапка, която след няколко години ще стане много рядка. Тя се отличава с това, че показва от колко време приблизително играете Club Penguin.

11th-anniversary-3

Годишната книга за 2015 и 2016 година е тук, а вие можете да я разгледате от масата, на която са трите важни неща от деня. Ако все пак не ви се влиза в Club Penguin, този линк също ще ви свърши работа.

11th-anniversary-book

Чудите се дали има и още ли? За съжаление не. Сега е ваш ред да покажете колко харесвате Club Penguin като посетите острова на събитието. А вие за коя поредна година виждате специалната украса по случай рождения ден на играта? Очакваме да разберем за всеки един от вас.

– Blu3225 –

Advertisements

Posted on 19.10.2016, in Parties. Bookmark the permalink. има 1 коментар.

 1. А слогана „Здравейте, пинговци!“ къде се загуби? 😀

  Иначе темата – нищо особено е партито. Взели са стаята от деветата годишнина (тази на десетата е различна) и са променили цветовете. Същото е и за шапката. Фончето е добре, все пак е по-добре от само шапка за партито, но поне да бяха добавили нещо такова. Книгата е с ужасна корица и много скучна. Жалко, че вече годишнината не се празнува на рожденния ден – 24 октомври, а по-рано. Подготвянето за слагането на партито в играта не беше въобще добре. Вместо да спрат играта за 2-3 минути, взеха че сложиха партито докато е пусната и най-накрая сложиха украсения Coffee Shop. Доста играчи си помислиха, че няма украса.

  За мен 8 годишнината (2013, музей в Coffee Shop) и 10 годишнината (2015, стари стаи, битка с Herbert, айтеми и т.н.) са си най-добри, тъй като бяха нестандартни. За съжаление бъдещите годишнини едва ли ще са същите,

  А за въпроса накрая, аз съм отпразнувал годишнините през 2011, 2012, 2013, 2014 и 2015. В края на 2015 екипа на играта банна пингвина ми завинаги и тогава спрях да играя активно, а само да видя какво е партито. 🙂 Миналата седмица си активирах мембърски код за 7 дни на резервния ми пингвин и влязох само 2 пъти, а не всеки ден, както правех преди, защото тогава имаше какво да се прави. 🙂
  Blu: В бързината явно съм забравил да го напиша.
  Прав си за написаното по-горе. Преди с нетърпение чаках да дойде Halloween Party, а сега просто старите стаи с различни задачи.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s