Club Penguin Island

Здравейте, пинговци!

Дойде моментът, който чакаме от близо 2 години – разкриването на Project: Super Secret, чието официално име е Club Penguin Island! След дълги години на работа и развиване на технологията #CPNext, дойде време за видим какво са ни приготвили от екипа на Club Penguin.  Има толкова много неща за показване! Затова Megg e решила да събере всичко в едно видео.

Megg сподели с нас и описанието на приложението, което ще се ползва, след като то излезе официално в App Store и Google Play през 2017 година:

Открийте място, пълно с тайни и митове, легенди, съкровища и безкрайни възможности! На Club Penguin Island вие сте пингвин, който обикаля наоколо, забавлявай се с приятели, стига по-горни нива и търси ексклузивни награди. Създай и персонализирай тоалети с безкрайни комбинации, изразявай себе си чрез чат, уникални емотиконки и 3D анимации. Бъди на сцена, прави пица, забавлявай се на парти… прави нещо ново всеки ден!

cp-island-bb-2017

Това е страхотно! За съжаление само потребителите от Канада и САЩ ще получат имейл, за да тестват приложението. Вие можете да си направите регистрация на този сайт Какво мислите за тази нова стъпка в историята на Club Penguin?

– Blu3225 –

Advertisements

Posted on 19.11.2016, in #ProjectSuperSecret, Sneak Peek, Videos. Bookmark the permalink. 6 Коментари.

 1. Това е супер ! 100% че 2017 ще бъде златната година на играта !

 2. CP ще го спират ли 2017 година, защото португалците казват „СР ВСЕ ОЩЕ Е ТУК ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ“? Затова се опасявам, че се готвят да го закрият. Пишете дали е така. В шок съм, че най-великата игра може да спре след месеци!
  Blu: Няма никаква информация, че играта ще я спират. Това, което си видяла в португалския сървър е просто недоволство от играчите.

 3. Защо не ми отговаряте?
  Blu: Имаме право да забавим отговор към коментар до 24 часа. Не можем да отговорим в същия момент, който е написан коментара. Всички твой коментари са написани в 13:14 часа, аз сега е 13:58.

 4. Новото нещо е платено и само за телефони и таблети! Много е тъпо!
  Blu: Възможно е за някои неща да се изисква платено мембърство, но аз много се зарадвах когато разбрах, че е само за мобилни устройства.

 5. Ако някой може да ме светне какво ще стане с уеб версията на играта ще му бъда много благодарен!

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s