Coins for Change 2016

Здравейте, пинговци!

Вълнувате ли се за Коледа? Още е едва първи декември, но приготовленията са започнали из целия остров!

party-1

Когато влезете, ще видите Rockhopper. Той ви пожелава весели празници и ви казва, че ще има подаръци и ще се правят дарения. Натиснете стрелката, сочеща надясно, за да продължите.

party-2

До 25 декември ще има подаръци, а в Plaza, Forest и Beach ще можем да събираме монети, за да ги дарим за Coins for Change. Сега има два варианта – ако натиснете бутона, на който пише „Holiday Giveaway“, ще ви се отвори менюто с подаръците, а ако изберете „Go there“, ще се телепортирате в The Forest.

party-3

Ето го и менюто с подаръците. Всеки ден до 25 декември ще се отключва по един специален айтем. Този път има доста айтеми и за не-мембърите, което е страхотна изненада. Все пак по Коледа стават чудеса!

party-4

Айтемите за мембърите са нещо като подаръци от известните пингвини. Предполагам, не е изненада, че Rockhopper ни подарява миризливо сирене! 😀 Но е учудващо, че присъстват по-редки неща, като шапката на Sensei! Ако ви е интересно, можете да задържате мишката си върху неотключените айтеми, за да ги разгледате.

А сега да се върнем към Coins for Change. От парти емотиконката можете да видите какви мисии можете да изпълнявате.

party-5

Първата е да украсите елхата в The Forest. Хвърляйте снежни топки по нея и те ще се превръщат в играчки за елха. За всяко украшение, което поставите, ще получавате по 5 coins. Накрая елхата ви ще изглежда горе-долу така. (Е, може би, без снежните топки…)

party-6

Има още няколко мисии, но оставям на вас да ги видите, защото сега отиваме на кораба на Rockhopper. Разбира се и на него има изобилие от миризливо сирене. Е, със сигурност изборът на коледен подарък за него няма да е много труден. 😀

party-7

Готови ли сте за подаръци? Както винаги, Rockhopper ни е донесъл по нещо. Слезте по стълбите, над които пише „Store“ и след това ще видите в долния десен ъгъл на екрана си един лист. Щракнете върху него и ще ви се отворят айтемите.

party-8

Виждате ли вратата вдясно? Тя води към каютата на капитана. Може би, на някои от вас им е заключена (Аз я намерих така първия път, когато идвах.) Ако вратата не ви е отворена, не се тревожете, защото ключът се взима много лесно. Просто отидете в Coffee Shop, качете се на втория етаж (Book Room) и щракнете върху книгите, които се намират до бюрото с машината за писане. След като ви се отвори библиотеката, кликнете върху книгата „The Journal of Captain Rockhopper“ и на последната ѝ страница ще намерите ключа, който ви е нужен, за да отворите вратата към каютата.

party-9

party-10

Ето как изглежда тя отвътре:

party-11

Тук можете да играете с приятели на Treasure Hunt. Не забравяйте да пробвате играта, защото тя e достъпна само, когато Rockhopper е на острова с кораба си! От тази игра също ще печелите монети, които можете да дарите за Coins for Change. Паричките, които даряваме, отиват за благотворителни цели в реалния живот.

party-12

От парти емотиконката можете да се превърнете в леден пингвин и да си осиновите кристален пъфъл и пъфъл снежен човек. А това са новите емотикони, които можете да използвате до края на партито:

party-13

Има още мноого неща на това парти, но постът ще стане прекалено дълъг, ако ви ги покажа всичките, така че оставям на вас да ги откриете. Иначе какво мислите за новото парти и вълнувате ли се за предстоящите празници? Можете да ни кажете с коментар!

– zerohero66 –

Advertisements

Posted on 01.12.2016, in Parties. Bookmark the permalink. има 1 коментар.

  1. Партито е наистина яко и дори са пуснали шапката на Sensei, нещо, което не знаех, че може да се вземе. 🙂

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s