Игра за мембърство от Zornica3

Здравейте, пинговци!

Отново имате възможността да си спечелите код за 7 дни мембърство. Този  път наградата се предоставя от наш посетител.  Можете да я спечелите като отидете на посоченото място и когато пингвинът ѝ (Zornica33)  напише няколко думи в Club Penguin, вие трябва да напишете същите, но като коментар в тази публикация. Кодът ще вземе първият, който напише изречението.

contestzornica3

Самото изречение ще бъде пратено до 5 минути след началото (20:00 часа). Победителят ще получи кода си по начина, по който пожелае – чрез коментар в сайта ни, по имейл адрес, в Skype, Facebook, Twitter или друго място. След старта на играта ще виждате коментарите в реално време, за да можете и сами да видите кой е победителят. Не се колебайте да ни питате, ако има нещо неясно. Ние ще отговорим на всичките ви въпроси относно организацията.

– Blu3225 –

Advertisements

14 thoughts on “Игра за мембърство от Zornica3

  1. Да ви кажа, аз коментара на Зорница не го видях, а бях там до 20:10, но за момент погледнах сайта и сигурна тогава го даде.
    Blu: Аз също бях там и видях, че Зорница написа изречението в 20:03 часа.

  2. Благодаря на Зорница, защото тя горката не е мембърка, а си дава кода това е добър човек и нека да сме повече като нея, добри!

Оставете ни въпрос или мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s