Важна новина за десктоп и мобилната версия на Club Penguin.

Здравейте, пинговци!

Както знаете, през последните няколко години екипа на Club Penguin вложи много средства и труд за развитието на нов проект за мобилни устройства. С този проект, те стартираха изцяло нов продукт – Club Penguin Island, който предоставя уникално пингвинско изживяване, с нови функции и нов геймплей, правейки го по-забавен и вълнуващ от всякога.

waddleonparty_importantannouncement

С официалният старт на приложението Club Penguin Island през март, с който навлизат в изцяло нова платформа, екипа на играта е взел решение да прекрати текущата десктоп и мобилна версия на Club Penguin на 29-ти март 2017. По този повод ние ще отпразнуваме изминалите 11 години с едно огромно парти стартиращо на 1 февруари. Ето и поглед от събитието, което ще се казва Waddle On Party.

WaddleOnParty_LetsCelebrateCommunity

 

Ето някои важни неща, които трябва да знаете:

 • Мембърството за десктоп и мобилната версия на Club Penguin няма да бъде вече достъпно за покупка. Текущите платени играчи могат да се наслаждават на пълен достъп до играта, докато то не изтече.
 • След 31 януари 2017 платените играчи няма да бъдат таксувани периодично за мембърство за десктоп и мобилната версия на Club Penguin.
 • Имейли ще бъдат изпратени на сегашните платени играчи с допълнителна информация за членство, включително и подробности за възстановяване. (ако е имало предварителна покупка за месеците след март).
 • Ако не сте платен играч, можете да се наслаждавате на играта както досега до 29 март 2017.

Играчите могат да се пре-регистрират за приложението Club Penguin Island до 15 февруари на този адрес, за да получат ексклузивни награди в приложението, когато влязат за първи път.

Екипът на играта дълбоко ви благодари за времето и ентусиазма от самото начало и на всеки един от вас – общността на Club Penguin – нямаме търпение да видим какво ни предстои.

Ние от Bobonika също ви благодарим, че избрахте да следите сайта за най-новото и най-интересното от играта, за това, че направихте този сайт най-популярния за Club Penguin, благодарим ви, че решихте да споделите част от детството си с нас, че създадохме прекрасни спомени заедно като едно цяло, голямо, щастливо семейство. Благодарим и на екипа на играта, защото без нея, нямаше да се познаваме и да се забавляваме толкова много. CP е вече една малка част от нашият ранен живот, която никога няма да забравим и винаги ще я помним с прекрасни моменти и шумни партита. Това е от нас засега, ще се видим отново на Waddle On Party, бих се радвал да напишете в коментарите, с какво ще запомните Club Penguin и кои са вашите любими моменти от играта?

  – Spyro662 –

Advertisements

Posted on 31.01.2017, in Blog Posts, Sneak Peek. Bookmark the permalink. 19 Коментари.

 1. И какво аз губя пингвинката си във СР и няма вече да се играе ли? А Island може ли да играя безплатно и на лаптопа от 29 март и да вляза със старата си пингвинка, имейл и парола или наново да правя пингвин? А на лаптопа ще стане ли, или не и трябва ли да се плаща? Ау, ПЛАЧ!
  zerohero66: Не, за жалост Club Penguin Island е съвсем нова игра и няма да можеш да играеш със стария си пингвин. Възможно е да имаш същото име, стига някой друг вече да не го е взел. И да, тъжно е, че ще загубим всичко, което сме имали в играта, но пък затова в приложението ще има нови айтеми. Относно лаптопа – играта е за мобилни устройства, така че, едва ли ще може да се играе на компютър, но е възможно да греша. И да, няма проблем да играеш безплатно, но както за десктоп версията, ще има и мембърство.

 2. Очаквах да направят нещо друго – например да подобрят по някакъв начин играта или всичко, което се струва безинтересно на днешните играчи, но до затваряне на десктоп версията… Просто не го очаквах! Гадно е, като имаме предвид, че в нея съм прекарала вече 5 години. Ще се опитам да се порадвам до 29 март. А дотогава… Благодаря Ви за всичко! Още помня как ме съпътствахте в трудните моменти! 🙂

 3. Нее, няма да имам пъфъли! Не е честно. Защоо? :/
  Blu: Аз мисля, че не само пъфълите са проблем. Премахват спомена за моето детство!

 4. GlobalCookie

  Това е много тъжно…
  Играя Club Penguin от 7 ГОДИНИ и сега какво? Целият ми прогрес и детство отиват на вятъра! 😦
  А на всичкото отгоре, 29 март е моята рождена дата…Тоест, изтриват играта на детството ми на рождения ми ден! ;(
  Това е просто…Ужасно…
  Blu: Това наистина е ужасно! Но пък се надявам, че си имал страхотни и незабравими моменти в любимата ни игра.Може да споделиш най-хубавите си спомени в Club Penguin с нас. Надявам се да се видим в Club Penguin Island скоро!

  • GlobalCookie

   Само когато видях датата на изтриване ми се доплака…
   Но аз ВИНАГИ ще помня най-добрите ми моменти в CP…Винаги!

 5. Изключително погрешно решение, с което, повярвайте ми, играта ще изгуби някои от най-върлите си фенове и играчи. И без това останаха изключително малко хора, които все още играят играта. Дано поне от мобилно приложение разширят нещата и до десктоп версия, защото иначе няма да си струват вложените от екипа на играта средства.

  Иначе – Club Penguin ще запомня с много неща. Още през далечната 2011 г., когато започнах да я играя се влюбих и прекарвах почти цялото си свободно време обикаляйки острова, запознавайки се с нови приятели и най-важното – забавлявайки се. Благодарение на играта отворих нова страница в живота си, започнах да опознавам света на блогърството, вписах се в екип, на който съм искрено благодарен за всичко, което свършихме заедно.
  Едва ли някога ще забравя този период от живота си. Радвам се, че бях част от приключението, наречено Club Penguin. 🙂

 6. Явно дойде мигът, в който да кажем „Сбогом“ на любимата ни игра! В Club Penguin прекарах едни от най-хубавите си моменти. С нетърпение чаках да дойде датата, на която идва новото парти. Чаках да видя какви са айтемите, декорите и всичко друго. Благодаря на екипа на играта за всичко, което са направили за нея през всичките тези 11 години. Съжалявам, че не започнах да играя Club Penguin от по-рано.

  Искрено съм благодарен и на екипа на сайта, че ми дадоха възможност да съм част от тях! Благодаря Ви!

 7. А какво ще стане с Bobonika?
  Spyro: Още не сме взели решение, но все пак имаме още два месеца да публикуваме. 😀

 8. Откакто играя СР станаха големи промени – замяната на The Stage с мола, промяната на Ski Lodge както и някои други по-дребни неща, но това, което ще се случи, ще бъде най-голямата промяна в играта. Напоследък доста от приятелите ми спряха да играят CP, вълнението от влизането също вече не е толкова голямо. Но въпреки всичко това, никога не съм искала CP да спре и не мога да си представя живота без тази игра. Тези две години, които прекарах на острова, бяха едни от най-незабравимите!
  Колкото и прекрасно да бъде приложението СР Island, то никога няма да бъде в състояние да замени Club Penguin, какъвто го познаваме. Може би щеше да бъде една идея по-добре, ако поне можехме да играем със старите си пингвини, обаче и това няма да стане. Но айтемите, които ще загубим, далеч няма да бъдат най-големият проблем. Това, което губим е по-голямо и много по-ценно от всички айтеми на света. И несъмнено след като последният час на СР настъпи, всички ние ще изпитваме носталгия. Едно нещо обаче ни остава и никой не може да ни го отнеме – спомените. За жалост, ние не можем да направим нищо, защото решението вече е взето, но можем да продължим напред и да се надяваме приложението отчасти да компенсира загубата.
  И разбира се, благодаря на екипа на Bobonika! Именно този сайт ми помогна да науча много неща за играта, които иначе нямаше да знам. Безкрайно благодаря и за това, че имах шанса да бъда автор и се надявам и аз да съм помогнала за сайта.

 9. А какво ще стане със сайта? По-добре добавете още хора. И аз знаех за това, но не исках да Ви казвам!
  Spyro: Все още не сме взели решение какво да правим със сайта, няма да добавяме още хора.

 10. Просто нямам никакви думи да го опиша. Не мога да повярвам. Това ми беше детството. Правят голяма грешка! Мисля, че няма смисъл да публикувате новини за Club Penguin Island – мисиите вече са бъгнати и са едни и същи. От както е стартирала играта няма нищо ново. Почти всичко е за членове, изгубих напълно интереса си към играта.

 11. Slavi 20001

  Като влезнах на страницата за пре-регистриране ми изписа, че ако имам име и парола на Club Penguin мога да си използвам акаунта по-късно, но не мога да разбера дали да си правя нов или да изчакам да си вляза с акаунта от Club Penguin.
  zerohero66: За жалост няма да можеш да играеш с акаунта си в Club Penguin. Имат предвид, че ако се регистрираш предварително, можеш да използваш името и паролата, с които си го направил, когато играта стане достъпна.

 12. BvBUndeader

  Поне след като пуснат CP Island, сайтът „Bobonika“ ще се поддържа ли с новините за CP Island или като затворят CP ще затвори и сайта?
  Blu: Все още не сме взели решение какво да направим със сайта. Вероятно може да направим и анкета, в която да се допитаме да вас, посетителите. Имаме още един месец, за да решим какво ще направим. 🙂

 13. Може ли код за мембърство? Между другото мисля, че Club Penguin Island ще бъде по-яка и забавна.
  Blu: Дори да ти дам код за мембърство, няма да ти върши работа, защото страницата „Membership“ не е достъпна. Club Penguin не позволява повече закупуване или активиране на членство.

  • Много лошо, защото мембърството ми свършва утре!

 14. Само за мобилни устройства ли ще е?
  Blu: Да, приложението е само за мобилни устройства.

  • Няма ли да бъде на десктоп?
   Blu: Не, приложението ще бъде достъпно само за мобилни устройства.

 15. Играя Club Penguin от 2011 година. Спомням си всички хубави моменти от тази игра. Не мога да я забравя през онези дни, тя беше най-добрата ми игра! Това явно е последният ми коментар в Bobonika. Благодаря, вие ми помогнахте да разбера повече за Club Penguin!

 16. Кога ще излезе Club Penguin Island?
  Blu: От екипа все още не са обявили точна дата. Казаха, че ще бъде през Март, затова вероятно до няколко дни.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s