Club Penguin Island достъпен и в България!

Здравейте, пинговци!

Днес се сбогуваме с Club Penguin, но и посрещаме новото приключение – Club Penguin Island. Преди няколко минути приложението беше пуснато за достъп до всички държави, включително и България. Приложението е достъпно в Google Play  и Apple Store.

cpi-app-icon.png

Когато включите приложението ще ви се появи начален екран. Натиснете бутона по средата, за да започне вашето приключение.

cpi-login-screen.png

Това е едно невероятно място, където може да прекарате незабравимо време. При натискане на бутона „About Membership“ вие ще получите  членство за рамките на 7 дневен тест период.

cpi-blu's-card.jpg

cpi-blu-have-fun

Приложението изисква операционна система на Android 4.4 или по-нова и на iOS 8 (за iPhone и iPad). Грабвайте телефоните и  започвайте да опознавате новия остров!

– Blu3225 –

Advertisements

Posted on 29.03.2017, in Versions. Bookmark the permalink. 16 Коментари.

 1. За да получите пробния период, трябва да въведете данните на кредитната/дебитната ви карта. И трябва да отмените подновяването на мембърство автоматично, а то струва 11 лева на месец.

  И мисля, че трябва да изберем сървър, в който българското общество да влиза. Към момента има малко сървъри, и няма Fjord. Аз предлагам сървъра отново да започва с F, а те са 3 – Flipper, Flurry и Fog. 😀

  • Също така, трябва да си кажем и имената, с които играем. Моето е Rubanow1151.

 2. Жалко, че изпуснах партито… сетих се в 3 през нощта и щях да счупя монитора! 😀 Интересно ми е дали след като я затворят ще запазят всички неща като архив. Не файлове на играта, ами всички акаунти в системата и т.н. :/

 3. CP направиха голяма грешка с изтриването на стария CP! Tе ще го осъзнаят, но щe бъде вече късно!

  • И имаш право. Можеше поне да оставят 5-6 сървъра и да спрат да я обновяват. Без нов каталог за дрехи – има доста айтеми там, същото се отнася и за каталога за мебели и без партита – с нормалните стаи. В момента оценката на Island е 2,4 в Google Play, по-плачевна е оценката в App Store.

 4. Как ме е яд! Едно, че изпуснах партито, второ, че телефонът ми не е съвместим с тази версия на играта. Разочарована съм.

  • Може да играеш играта на компютър с програмата BlueStacks. 🙂
   Blu: Да, възможно е. Пробвал съм но доста ми забиваше, а мисля, че характеристиката на компютъра ми е добра.

  • И на моя компютър забива, той не е много силен, но става за музика, филми, интернет и игрите, които играя. 😀 Забравих да посоча и програмата MEmu. Мисля, че тя е по-добра от BlueStacks.

 5. За съжаление когато прегледах оценките на играта, се оказа, че има повече лоши коментари от добри. Стана ми гадно, когато разбрах че затварят CP. Просто не го очаквах. Мисля си, че ако не бяха затворили десктоп версията, нямаше да има толкова много лоши ревюта. Надявам се, ревютата да се подобрят и играта да стане по-забавна за всички!

 6. Изненада ме това, че има тениски със знамена, а една от първите е с българското.

 7. Вчера си активирах безплатния период и мога да кажа, че CPI с мембърство е супер! Може да правиш толкова много неща, има толкова много страхотни айтеми и приключения (мисии). Обмислям да плащам за мембърство за в бъдеще. Между другото, можете да си активирате периода и с празна карта. 🙂

  Току-що видях пингвини да дискутират, че играта е лоша, защото е нямала пъфъли, иглута и защото имала малко стаи. Но и CP така е започнала, просто трябва да й дадат време. Всичко това ще го има скоро. Оценката й в Google Play и App Store е ниска, и всички знаем причината за това.
  Blu: Да, когато си с мембърство играта е страхотна, но когато то свърши ставаш максимално ограничен. Нямаше да е зле да оставят поне нещо и за безплатните, като риболова, например. До колкото до развитието – Да, ще отнеме време да Disney да усъвършенстват играта.

  • Добрата новина е, че вече няма да се делим на стари и нови играчи, защото това е равен старт за всички нас!
   Blu: Аз имам приложението на телефона си близо от месец преди да излезе за целия свят. 😀

  • А аз имам приложението от декември. В момента съм на 106 дена. Но сигурно още 3-4ма българи са така, което не е чак толкова голямо делене. 😀

 8. Как да активирам безплатното си мембърство?
  zerohero66: Когато пуснеш приложението, под бутона за влизане в игра, би трябвало да има такъв, на който пише „About Membership“. Щом го натиснеш, ще ти се появи това за безплатното мембърство. За да го активираш, трябва да избереш „Continue“, след което да потвърдиш името и парола на пингвина си, както и своята възраст.

 9. Pingvin Com

  Старият имейл за връзка валиден ли е още? За support@clubpenguin.com питам.
  Blu: Аз също се опитах да се свържа с тях на следващия ден след затварянето на CLub Penguin. Когато им изпратиш съобщението си, веднага ще получих отговор със следното съобщение.

  • Pingvin Com

   Не съм много добре с английския, тъй че би ли превел накратко? А има ли някакъв друг имейл за връзка с CPI?
   Blu: Ще ти го преведа на кратко – Обясняват ти, че през последните години за работили по нов продукт на име Club Penguin Island. Взели са решение на затворят Club Penguin на 29 март, за да се фокусират върху новата игра. Благодарят за тези 11 години прекарани заедно.

   Ако искаш да се свържеш с екипа на Club Penguin Island може да използваш пози имейл адрес: support@clubpenguinisland.com

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s