Мембърство за всички!

Здравейте, пинговци!

Днес Club Penguin затваря врати! Заради това от екипа са решили да зарадват всички играчи, като дадат достъп до мембърство на всеки. Влезте и пингвина си и се забавлявайте на неограничените си възможности на острова.

membership-for-all.png

Това е наистина много мило от страна на Club Penguin! Кое е първото нещо, което направихте с членството си?

– Blu3225 –

Advertisements

6 thoughts on “Мембърство за всички!

  1. Първото нещо, което направих e отидох на всички списания и купувах всичко… не ме интересуваше какво е, дали е за момчета или момичета. Имам много пари събрани, от когато бях на 6 години (2011). През тези 5 години събирах пари и си мечтаех, че някой път ще стана мембър и ще ги изхарча. Благодаря на Club Penguin, че беше най най най-хубавата игра през половината ми детство.

    • Дам, така е. Аз вчера поиграх на любимите игри и се разходих из острова като за последно. Спомних си много неща и се сбогувах с пингвина си…

  2. Аз имах към 5 кода за платено членство – нито ги използвах, нито ги дадох на някого, който щеше да се зарадва повече от мен. А иначе, когато влязох, накупих всичко, подобно на повечето развълнувани от членството играчи. Както и те споделиха, аз бях натрупала към 20 000 coins. За жалост не успях да изхабя всичките 20 000, понеже трябваше да ставам от компютъра.

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s