Поглед към предстоящото в Club Penguin Island

Здравейте, пинговци!

Club Penguin Island скоро беше пуснат за целия свят, а още от сега на екипа на играта ни предоставят поглед към предстоящите промени. Вчера качиха в You Tube канала на Club Penguin новият сезон от поредицата „Island Insider“, където ни показаха толкова много погледи.

Нова карта:

В този поглед може да видим, че настоящата карта ще получи нови подобрение. Виждаме също, че и ще може да стигаме до планината, къде се изработва нещо. Какво ли има зад облаците и дали някога ще може да стигнем там?

Нов раздел за дневните предизвикателства:

Вместо бутона от лявата страна на играта, ще бъде добавен нов раздел, от където ще може да виждате прогрес си в дневните предизвикателства, настройките и новините около острова.

Представяне на вашия дизайн:

Ще бъде добавено нещо наподобяващо на класическия моден каталог, къде ще можете да разглеждате дрешки направени от други пингвини или самите вие да изпратите вашите идеи. Много ми харесва начина, по който са добавили Dot към Club Penguin Island!

Нови нива:

Както знаете за сега максималното ниво, което може да достигнете е 12, но след обновяването това ще се промени. За сега Megg ни спомена, че ще бъде добавено ниво 13 и ни показа наградите, които идват с него.

 

Нови приключения:

За сега ще бъдат нови приключения с Aunt Arctic, като към тях ще се включва и Gary. Очаква се скоро да бъдат добавят и останалите известни личности.

Ще се празнуват някои събития на острова:

На острова ще се празнуват някои събития както в Club Penguin. Megg  ни спомена, че съвсем скоро острова ще бъде декориран относно „Деня на Земята“.

След това събитие, „Boadrwalk“ ще бъда украсен за „Disney Radio Music“.

Още храна на острова:

За сега на острова има само няколко вида храна, но след обновяването ще бъдат добавени много повече. Ето една от тях, която ни беше казана.

Нови допълнения:

Както в почти всяка поредица на „Island Insider“, в края на видеото показват много забързано поглед към предстоящите промени.

Това изглежда, че е скица на нова мини игра, която ще бъде добавена към приложението.

Това изглежда, че е модела на игра, която се очаква да бъде „Sled Racer“.

Това е всичко за сега. Изглежда, че ни очакват много нови промени. С нетърпение очаквам те да бъдат добавени към играта. Какво е вашето мнение за тях?

– Blu3225 –

Advertisements

Posted on 01.04.2017, in Club Penguin Island, Sneak Peek. Bookmark the permalink. 6 Коментари.

 1. Явно продължавате да правите постове и за Club Penguin Island, което е страхотно. Не трябва ли да смените и дизайна на сайта, защото всичко в него дава информация за Club Penguin, от което вече няма никакъв смисъл.
  Филип: В близките дни ще започнем да го смененяме постепенно. Умишлено изчаквам няколко дни. 🙂

  • А дизайнът ще бъде ли различен? Имам предвид нещо ново или ще е като сега, но с елементи от Island? Или ще го пазите в тайна. 😀
   Филип: Все още не съм сигурен. Играта е сравнително нова, за да имаме достатъчно информация за страничните ленти. Засега ще остане без такива.

 2. Съмнявам се да има нещо за безплатните играчи. И защо не мога да си активирам тест периодът на мембърството. Трябва да платя 10 лева ли ?

  • Някъде четох, че по случай Деня на Земята ще има айтеми и за немембърите.

 3. Аз лично се радвам. Признавам си, че в началото критикувах остро играта заради това колко ограничена изглежда. Радвам се обаче, че все пак работят върху нейното разширяване. 🙂 Определено ми харесват нещата, които добавят. Очаквам обаче, повече разнообразие и за играчите, които не са мембъри. 🙂

 4. Това ли ще е новия дизайн на сайта? 🙂
  Филип: Не, това е временен дизайн, докато се обновят страничните ленти. 🙂

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s