Club Penguin Island v1.2 е тук

Здравейте, пинговци!

Преди няколко часа приложението на Club Penguin Island беше обновено до версия 1.2, с която на острова дойдоха цял куп нови неща. Още при влизането си ще забележите празнично декорираните стаи, които видяхме преди няколко дни във видеото на CPI в YouTube. Украсите са по случай Деня на Земята, който се празнува на 25 април. Освен това е добавена карта, която ще намерите в долния десен ъгъл. С нея е доста по-лесно да отиваме от Beacon Boardwalk до пещерите, както и да виждаме до каква степен е пълна дадена стая.

Забележете планината с декорации, която е най-горе вляво на картата. Тя ще се казва Mt. Blizzard и ще включва мноооого място за забавления, а там ще срещнем и Rookie, така че може би се задават още допълнителни приключения с него. Очаква се стаята да бъде отворена към средата на другия месец, което си е съвсем скоро. Другото, за което лично аз много се вълнувам, е фактът, че има цели 10 нови епизода, които Aunt Arctic е приготвила за нас. За да ги започнете трябва да имате поне 4-то зелено ниво и вече да сте завършили останалите епизоди с нея. Така максималното зелено ниво става 9, а общо с 6-те на Rockhopper – 15.

Също така са добавени 7 нови пояса, които платените играчи могат да отключат с минаването към по-високо ниво, а един от тях може да бъде спечелен от епизодите с Aunt Arctic. По този начин можете наистина да изпъкнете сред останалите, макар че не можем да променяме стила им според нашия собствен вкус.

Следва каталогът с дрехи, направени от други играчи. Можете да го намерите като отворите мястото за създаване на нови дрешки и изберете бутона „Catalog“, който е най-вляво на всички айтеми, които имате. Можете не само да купувате вече готови дизайни, но и вие самите да създадете такъв, водейки се от темата за деня. Най-горе ще видите стрелкичка, която ще ви отведе до място със статистика, показваща колко бройки от вашите дизайни са продадени, както и колко чужди дрешки сте закупили.

В Disney Shop, намиращ се в стаята Beacon Boardwalk, вече са добавени дрехи, вдъхновени от филма „Рапунцел и разбойникът“ (Tangled). Има общо 12 различни, включително нови платове и декорации за вашите дрехи. Наистина е вълнуващо, че още един филм на Disney се присъедини към играта.

Да не пропуснем и подаръците. По план е трябвало да ги получим още като влезем в приложението след днешното обновяване, но в момента са достъпни само ако смените датата на устройството си на 14 април и го рестартирате. Така ще получите костюм на панда и три нови емотиконки. Огромни благодарности на krisi02, който ни информира за това! ^.^

А иначе останалите новости включват още нови емотиконки (за 13 и 15 ниво), нов интерактивен предмет (Gear), който представлява знак за стоп, добавяне на допълнителни цветове за балончетата в The Sea Caves, показващи колко въздух ни остава, промяна в цвета на екрана при зареждане, а и още много малки подобрения, включително и нови бъгове в играта, за които изобщо не съм изненадан.

Също забелязахте ли, че Megg е добавена към иконката на приложението? В последно време тя буквално е навсякъде, за което не се оплаквам, разбира се. 😀 Какво мислите вие за това голямо обновяване? Ще се радваме да чуем мненията ви в коментарите под тази публикация.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 13.04.2017, in Versions. Bookmark the permalink. 7 Коментари.

 1. Оооо, P2, къде се загуби? 😀 Как да активирам тест периода на мембърството си?
  P2: Бях решен, че няма да публикувам повече, но предполагам, че все пак ще правя публикации, макар и много рядко. А иначе от зеления бутон „About membership“, който се показва още при стартиране на приложението. След това ще е необходимо да въведеш данните за валидна дебитна или кредитна карта. Няма да ти вземат пари от нея преди изтичането на 7-те дни безплатно мембърство, тоест ще имаш достатъчно време да прекратиш автоматичното подновяване, ако не искаш да те таксуват.

 2. Ъпдейтът е супер, явно все пак ще платя за мембърство скоро. Беше неочаквана и добра изненада, да видя пост след толкова много време, P2. 😀 А ти платил ли си за мембърство или взе пробния период?
  P2: Засега използвам тест периода, но знаейки за вълнуващите неща, които се задават, може би скоро ще започна да плащам за мембърство. За момента не мисля, че си заслужава, но след месец-два би трябвало това да се промени.

 3. Ако си смените датата на петък може да вземете панда костюма и емотиконки.

 4. Отворих сандъка, доста сладки емотикони, които показваха, че са за мембъри, но въпреки това, можех да ги използвам. 😂😂 Също така една хубава новина за немембърите – zipline-новете вече са достъпни за всички! 😃😃 Всичко казано може да се види на снимки тук – https://imgur.com/a/WfQAu
  Blu: Това за емотиконите го знаех, но не и за zipline-на. По принцип като знаех, че е за мембъри не се и доближавах до него. 😂😃

 5. Руби, беше споменал за необходимостта от избор на нов български сървър. Преди няколко часа забелязах, че са добавени нови, а Fjord е един от тях.

  • Да, и аз го видях. 😀 Супер е, че са го добавили, вече само там ще влизам.

 6. Появи се някакъв бъг при мен, при който имах възможността да изпълня новите мисии на Aunt Arctic без да съм мембър. Първият епозод го изпълних без проблем, получих си наградата, ХР-то и койнсовете. При втората мисия с Jet Pack Guy спрях дотук: https://m.imgur.com/a/nIvqB За съжаление не мога да взема бинокъла, както той ми казва и съответно не мога да изпълня мисията. 😂😂
  P2: То наистина само тази част е за платени играчи, но нищо, поне си минал един епизод по този начин. 😀

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s