Club Penguin Island v1.3 е тук

Здравейте, пинговци!

В сряда играта получи ново обновяване (версия 1.3), с което на острова беше добавена дългоочакваната четвърта стая – Mt. Blizzard, както и няколко допълнителни подобрения. На снимките по-долу виждате обновената карта, както и лифт, на който всички играчи могат да се качат, за да видят огромната нова локация. Гледката наистина е доста красива и дава възможност да огледате мястото изцяло.

Нека да продължим с обиколката на мястото, съгласни ли сте? В Mt. Blizzard всички играчи могат да се наслаждават на няколко нови забавления. Те включват целене на мишени, които се показват от часовниковата кула на определен интервал от време, а също и скачане върху множество трамплини! Има дори място, на което е пълно с парички. Колкото повече пингвини скачат там, толкова по-високо ще отивате и ще можете да взимате по-голям брой.

Разгледайте стаята, определено има доста неща, които ще ви харесат. Платените играчи имат възможност да вземат нови интерактивни предмети (Gear), с които да впечатлят останалите пингвини. Те са камера, помпони в два цвята, комплект за спасители, както и различни научни джаджи, направени от Gary. Оглеждайте се за блестящи предмети. 😀

Друго ново е, че платените играчи имат възможност да използват своите пояси, за да се впуснат в надпревара с тях. Има нещо като нова мини игра, наподобяваща Sled Racer. До нея може да се стигне от най-горната точка на Mt. Blizzard (използвайте оръдието за изстрелване). Снимката вдясно е използвана от новото видео в YouTube канала на Club Penguin Island.

Продължаваме с още вълнуващи новини. Вече всички пингвини имат минимум по две дневни мисии, с които да покачват нивото си. За платените играчи е добавена дори задача с Dot, от която за момента се получават единствено по 20 парички. Също така вече максималното ниво за достигане е 18-то. Добавени са три нови към тези с Rockhopper, а най-хубавото е, че към 16, 17 и 18 ниво са включени нови награди, но те отново са само за платените играчи. Съвсем скоро Rookie ще има свои приключения, което значи още забавление за тези, които са мембъри. Това означава също, че в следващото обновяване ще има нови нива с него. Вълнуващо!

Не забравяйте също да събирате кристали и чоклидиум (вдясно до пингвина ми) от Mt. Blizzard и да ги разменяте за парички. Да не пропуснем и мистериозните врати, които засега са затворени. Къде ли ще ни отведат те? Дано да разберем в близкия месец.

Разгледайте стаята, а и като цяло новата версия на приложението за iOS и Android устройства. Определено ще харесате промените, които настъпиха в тази версия. А вие какво мислите за обновяването? Ще се радваме да чуем мнението ви в коментарите под тази публикация.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 26.05.2017, in Versions. Bookmark the permalink. има 1 коментар.

  1. P2. :O
    P2: Не знам защо си изненадан. 😀

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s