Модерни и удобни пояси

Здравейте, пинговци!

Поясите са доста използвано приспособление за придвижване в Club Penguin Island, не сте ли забелязали? Платените играчи ги използват доста често, при това има огромен избор от различни видове, които могат да се спечелят чрез достигане до по-високо ниво в играта. В новата си публикация Megg ни споделя какъв е характерът на пингвините, които използват всеки един модел.

Funky Feather (вляво) – за разпускащите птици, които искат да покажат своите цветове. | Cake Cruiser (вдясно) – за тези, които никога не искат сладкото парти да приключва

Firebreather (вляво) – това показва пламтящ нрав, по-голям от живота | Gravitube (вдясно) – за тези, които не подкрепят стандартния стил

Ugga Tube (вляво) – за тези, които се пекат в големите жеги, доста ретро пояс | Lifesaver (вдясно) – за героичните от вас, които искат да са добре екипирани за ВСЯКАКВИ ситуации (като търсене и спасяване на пръчици с калмар и миризливо сирене)

Xpedition – за пингвините, които обичат да си проправят свой собствен път (в снега, пясъка и водата)

И една топ секретна тайна от Megg – тя се е промъкнала зад рамото на илюстратор от екипа на играта и е видяла, че скоро ще има нови пояси. Забелязала е модел, който е бил златен и много блестящ, такъв, който е много странен и смешен в същото време, друг, приличащ на смътно позната снежинка, а също и няколко, които могат да развиват много голяма скорост, изглеждащи толкова бързи, колкото светкавица. Изглежда, че ще ги видим в следващите обновявания на приложението. А вие кой от сегашните пояси използвате и защо харесвате точно него? Ще се радвам да споделите в коментарите под публикацията.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 02.06.2017, in Blog Posts, Sneak Peek. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s