Island Insider за юни

Здравейте, пинговци!

Време е за новия епизод на Island Insider. Този месец предстоят доста забавни неща в Club Penguin Island, за които вече ви споменах във вчерашната ми публикация. И все пак Megg се е погрижила да ни даде още причини да се вълнуваме за версия 1.4, която ще е факт до броени дни.

Едно от предстоящите неща този месец е декорацията в Mt. Blizzard, вдъхновена от филма „Колите 3“ на Дисни, който излиза още утре по кината. Да не забравим и за новите приключения с Rookie, които ще са достъпни за платените играчи.

Ще има и нова игра, която ще е достъпна само за около месец. Всеки ще има възможността да крие лимки, а след това нашите приятели ще трябва да ги търсят за определено време. Звучи много забавно!

А сега и към погледите за обновяването през месец юли – версия 1.5. Първият от тях е тази снимка на два дракона, за които съм напълно сигурен, че са от филма „Наследниците 2“ („Descendants 2“), чиято световна премиера е на 21 юли по Disney Channel, какво съвпадение. 😀 Моето предположение е, че в Дисни магазина ще се появят нови дрехи, вдъхновени от филма, но дали съм прав – времето ще покаже.

Също така сигурно сте наясно, че в екранизацията ще има доста пиратски пътешествия. Дали пък няма да има и декорации в Club Penguin Island, вдъхновени от филма? Снимката ми прилича на сегашните оръдия, които са из целия остров, но бурето е нещо, което се свързва именно с пиратите. Би било интересно да има украси от „Наследниците 2“.

Megg казва във видеото, че няма да е много активна през предстоящите месеци, но пък от екипа на играта ще се погрижат за това да ни информират за важните неща. А вие за какво смятате, че подсказват погледите? Кажете ни в коментарите под тази публикация.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 15.06.2017, in Club Penguin Island, Sneak Peek, Videos. Bookmark the permalink. има 1 коментар.

  1. Водят се слухове, че Megg е уволнена, може би това е причината, че няма да е активна.
    P2: Възможно е да напуска екипа без излишен шум, но дали е така – времето ще покаже.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s