Информация за Ink or Swim и Tilt-o-Tube

Здравейте, пинговци!

Вече сте наясно, че две нови мини игри идват на острова до края на месеца, нали така? Е, вече имаме и малко повече информация за това точно какво ще представляват. Да започнем с Ink or Swim. Тя ще може да се играе с до три пингвина, което е супер! Така ще имаме възможност да се забавляваме с повече приятели. Когато е наш ред, ние ще можем да избираме дали да изстрелваме или да хващаме риба.

Пингвинът, който събере по-голям брой, печели. Но има уловка – от оръдието може да не излезе риба, а калмар. Трябва да внимаваме с тях, защото ако ни направят целите в мастило, тогава ще изгубим рибата, която вече сме хванали. Мъдрият пингвин ще знае кога да подаде рибата си на друг. По-точно описание ще напишем в друга публикация след излизането на версия 1.5 на Club Penguin Island. Другата игра е Tilt-o-Tube, която ще се намира в Beacon Boardwalk и ще е само за платените играчи.

Ще е поставена специална платформа, която виждата на снимката по-горе. Чрез нея, използвайки пояс, ще е нужно постоянно да скачаме, но като се опитваме да не падаме във водата. Интересното е, че трамплинът няма да стои на едно място, а ще се мести и накланя в различни посоки, което ще ни затруднява. Дали ще има някаква награда, ако останем на платформата за определено време – предстои да разберем до края на седмицата.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 24.07.2017, in Sneak Peek. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s