Версия 1.5 на CPI

Здравейте, пинговци!

Най-после дойде денят, който всички очакваме цял месец, а именно този, в който Club Penguin Island ще получи обновяване. Версия 1.5 на играта вече излезе в Google Play и App Store, затова я инсталирайте, за да имате достъп до нещата, за които е написано в тази публикация. Още с влизането си ще получите награди – 2 айтема, които можете да променяте по ваш вкус, 3 нови емотиконки (за всички играчи) и син пояс.

В Дисни магазина, намиращ се в Beacon Boardwalk, са добавени дизайни на дрехи, вдъхновени от филма „Наследниците 2“, а също и платове и декорации. Те отново са само за мембърите, които могат да приличат на Мал, Ума, Иви и Бен.

Ink or Swim е игра, която се взима от всеки магазин на острова. Само платените играчи могат да я купуват, но пък имат възможност да канят всички играчи, независимо дали са с абонамент или не, да играят. Всички участници (2, 3 или 4) се редуват, като трябва да избират дали да хванат още риба от оръдието или да приключат реда, защото има шанс да се падне калмар. Калмарите автоматично ще прехвърлят реда на следващия пингвин и ви отнемат различен брой точки. Печели този, който е събрал най-много риби, но всички получават coins и до 5 XP точки за нивата с Rockhopper.

Tilt-o-Tube е мини игра, намираща се в Beacon Boardwalk. Тя е достъпна единствено за мембърите и се играе с пояси. Целта при нея е да се опитвате да не падате от платформата, на която има и други играчи. Също така тя се клатушка, затова е малко трудно да се задържите на нея.

В Mt. Blizzard има добавени плажни декорации, на които можем да се радваме чак до 21 септември (според информацията в Google Play и App Store, или 10 август според екран в CPI приложението). Не са кой знае какво, но определено придават лятно настроение.

Също така един от рекламните екрани при зареждане на стая показва, че скоро (може би другия месец) ще има нови приключения с Rookie, което означава, че сигурно ще са добавени и нови нива с него. Сегашните 3 се достигат за няма и половин седмица, затова би било супер да има още. На екрана изписва също, че ще разберем какво има на върха на Mt. Blizzard.

Да не пропусна да спомена и това, че са добавени още дневни предизвикателства. Отново обновяването не е голямо, но пък поне забавата на острова става все повече. А на вас кое от новите неща ви харесва най-много? Не пропускайте да споделите с нас в коментарите по-долу.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 27.07.2017, in Versions. Bookmark the permalink. 2 Коментари.

  1. Колко души играят играта, и възможно ли е CP да се върне?
    P2: Няма официална информация точно колко са играчите, но пише, че приложението за Android е инсталирано между 1 и 5 милиона пъти, а за iOS гледах от таблета си – не се показва, но пък би трябвало да са повече. Иначе не мисля, че CP ще се завърне, поне за момента няма сведение, което да ни дава и най-малка надежда, че това може да се случи някога.

    • Играчите пораснаха, а новото поколение очевидно не си пада толкова по този тип игри. Ето аз, например, спрях да играя преди 4 и половина години. Пишех се Ivan4o33, P2 и Филип може да ме помнят.
      P2: Да, разбира се, че те помним.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s