Филмчета

Movies

Тук е мястото, от което ще можете да гледате филмчетата направени от Club Penguin и преведени на български език от екипа на Bobonika1212CP. Пригответе си напитки и храна, защото ви очакват вълнуващи и забавни моменти със следните филми:

Club Penguin: We Wish You A Merry Walrus

We Wish You A Merry Walrus

В навечерието на Merry Walrus, историята разказва за мореплаващ пингвин на име Roofhowse,
който пристига на острова Club Penguin само, за да открие себе си, но той бива въвлечен в неочаквано празнично приключение! Следвайки магически син кристален пъфъл, Roofhowse и неговите нови приятели отпътуват за легендарния остров на Merry Walrus и научават, че трябва да работят заедно, защото техният любим празник може да бъде заглушен завинаги.

Club Penguin: Monster Beach Party

Club Penguin Monster Beach Party

Лято е на остров Club Penguin и Jangrah е подготвила перфектното сърф и снежен конус, плажно парти за всички нейни приятели пингвини. Но докато добиват лед от близкият айсберг за снежни конуси, 65 милион годишна Megalodon акула случайно се освобождава, причинявайки праисторически хаос. Всичко зависи от Jangrah да обърне сценария и да остави на страна своите перфектни планове, за да спре вилнеещото чудовище и да спаси острова на Club Penguin!

Искате още? Вижте “Изненадите за Boboika“:

4 thoughts on “Филмчета

  1. Страхотно, радвам се, че сайтът ще продължи да се развива. Между другото имам проблем с клавиатурата и ще ми е трудно да пиша през следващите месеци. ;D

  2. Скоро ще има ли нова изненада за Bobonika?
    Spyro: В момента съм много зает и не ми остава време да работя върху “Изненадите”. Но се надявам тази година да мога да реализирам поне една.

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s