Нинджа

За да станете нинджа, първо е необходимо да влезете в стаята Dojo Courtyard. Ще я откриете на картата в Club Penguin, която се намира в най-долния ляв ъгъл на играта.

Ако това е пърият ви път, в който влизате в тази стая, тогава ще ви се появи Sensei. Той е нашият учител и ще ни помага във всичко. Ще получите безплатни карти и медальон, на който ще събирате Card-Jitsu елементите.

Под този текст съм показал как изглежда Dojo Courtyard. Натиснете вратата, за да влезете в сградата и да продължим.

Вече трябва да сте вътре. Оттук ще започне и ще приключи нашето обучение за нинджа. Преди това трябва да се научите как да играете Card-Jitsu, за да може да сте подготвени за предстоящото. Не напускайте стаята, за да може да разбирате обясненията ми.

Card-Jitsu се играе със специални карти, които получихте преди малко от Sensei. Всяка карта е с различен елемент [огън, вода, сняг] и число. Има някои неща за тях, които трябва да знаете.

 1. Карта с огън побеждава карта със сняг
 2. Карта с вода побеждава карта с огън
 3. Карта със сняг побеждава карта с вода

Ако два пингвина дадат еднакъв елемент карта едновременно, тогава картата с по-голямо число ще спечели. Целта на играта е някой пингвин да събере три карти с различен елемент или три с един елемент, например само с вода. Трябва картите да са с различен цвят, за да може да победите. Ако например имате три карти с огън, но всички са с жълт цвят, тогава няма да победите. Под този текст съм ви показал две комбинации, чрез които се печели играта.

От играта можете да спечелите общо 9 колана, като първия е бял, а последния е черен. Те се дават след определен брой Card-Jitsu игри, затова трябва да играете. Докато сте в същата стая, натиснете иконката с карти в долния десен ъгъл. Вече виждате колко процента ви остават до следващия колан.

Натиснете свитъка от същото място, който е с текст „My Cards“. Той е средния на снимката и е в зелен цвят. Вече виждате всички свои Card-Jitsu карти, за които вече споменах няколко пъти. Те ще ви помагат по всяко време. Първите няколко, които са със специален ефект зад тях са power карти. Power картите са по-силни от повечето карти и ще ви бъдат много полезни във всички Card-Jitsu игри.

Сега затворете свитъка. Вече сте готови да играете на Card-Jitsu, защото знаете всичко за играта. Натиснете върху едно от четирите сини полета и изчакайте още един пингвин да дойде, за да започнете да играете.

Спомнете си за всичко, което научихте. Виждате 5 от вашите карти, които са най-долу. Картите идват на случаен принцип при вас и ви дават възможност да играете с тях. Имате 20 секунди да изберете една и да я натиснете.

Това е всичко важно, което трябва да знаете. Както вече казах, остана само да продължите да играете, докато не спечелите черен колан. Когато това се случи, нашия учител отново ще ви се появи и ще ви го даде лично.

Screenshot_1

Вече сте напълно готови да станете нинджа, но първо трябва да победите Sensei. Може би вече сте се опитвали да играете с него, но винаги сте губили. Сега това ще се промени, защото вече сте силни колкото него. Докато сте в Dojo, натиснете Sensei, който е в средата на стаята.

Време е да изберете бутона „Challenge Sensei“, за да го предизвикате на Card-Jitsu битка.

Битката с него е същата като всички, които сте изиграли досега. Победата не е толкова трудна за печелене.

Това е всичко, вече станахте нинджа и Sensei ще ви подари нинджа маска. Това е и последният подарък от Card-Jitsu.

Screenshot_4

Ще намерите коланите и нинджа маската в инвентара на пингвина си. Можете да ги носите, за да показвате на всички, че сте нинджа.

FihPuOoM

Advertisements
 1. Кога ще има доджо на сенките?
  P2: Няма да е тази година, тоест вероятно ще дойде през 2015 или 2016 година. Още нямаме информация за точна дата.

 2. Илиян

  Как се печелят Power карти, ако не сме мембър?
  Olwan: Всъщност единственият начин е да бъдат отключени чрез код, но за съжаление няма как да се сдобиеш с такива от България. Но иначе както си споменал горе в коментара си – другият начин е, ако си платен играч, но пък след като членството ти изтече, отново няма да можеш да ги ползваш. :]]

 3. Ако наистина има доджо на сенките, аз се приготвям!
  P2: Да, ще има през 2015 или 2016 година.

 4. Vasko [mario64gamer]

  За мен наистина беше много лесно да стана нинджа!

 5. Mirelinda3

  Аз съм взела всички елементи и то за 2 години. 😀

 6. Vasko [mario64gamer]

  P2, защо в началото имах 30 карти, а сега са 31 без да съм платен играч? Как съм взел една без да съм купил от Канада или от книгата в доджото?
  P2: Малко след пускането на Card-Jitsu Snow, всички играчи получиха една допълнителна карта. Става дума за power картите Sled Race или Construction. Просто не всеки взимаше тези две карти при регистрацията си в играта, беше въпрос на късмет дали ще ги има, но го направиха всеки да си ги получи. Явно ти си имал едната и съответно са ти добавили и другата.

  • Vasko [mario64gamer]

   P2, когато се регистрирах и играех, имаше Card-Jitsu Snowи картите ми първо бяха 30.
   P2: Да, подаръкът не се даде веднага след идването на новия елемент, а малко по-късно, да кажем месец по-късно.

 7. Кога ще има доджо на сенките? Чух слухове, че ще излезе декември 2014, но не съм сигурна. Има видеота на пингвини, които използват програма, за да станат нинджи на сянката.
  P2: В момента няма официална година или месец, през който Card-Jitsu Shadow трябва да дойде, но е много вероятно да бъде през 2015-та. А за програмата – тя дава само костюма на сенчеста нинджа. Това е против правилата на Club Penguin и тези пингвини могат да бъдат наказани с бан заради нарушението си.

 8. Колко са всички карти общо? И къде е това място – Ninja Hideout.
  P2: Общо са 509. А за стаята – в нея вече не може да се влиза. Така е вече от почти две години. Но ето как изглеждаше мястото: http://i.imgur.com/mz4WLE9.png

  • Защо не може да се влиза? Заради новите стаи ли? И защо не направят телепортиране до скейт парка или университета? 😀
   P2: Преди Ninja Hideout се използваше за стигане до водното и огненото доджо, но вече пътят е от главната стая. На практика Ninja Hideout вече нямаше предназначение, затова и беше премахната. А за другите места – сигурно скоро ще можем да стигаме до тях и от своя EPF телефон.

  • Защо не направят Earth Dojo, Shadow Dojo и Light Dojo? Защото на повече места се срещат като вода, земя, огън, въздух и други.
   Spyro: Защото екипът на играта не може да работи толкова бързо и да измисли нови игри и айтеми за всички тези елементи. Те от година и повече работят само по елемента сянка.

 9. Имам компютър Fujitsu и си мисля, CP оттам ли са измислили името на играта Card-Jitsu? 😀
  P2: Възможно е.

 10. Аз не мога да победя Sensei.
  P2: Първо трябва да си спечелиш черния колан, за да е възможно да го победиш. После всичко е въпрос на късмет. Продължавай да опитваш и съм сигурен, че съвсем скоро ще станеш нинджа.

  • Ооо, aз го победих толкова много, че маи вече на Sensei му е писнало да играе. Хахаха.

 11. Може ли да победиш Sensei и без черен колан, но да си с мембър карти?
  P2: Не, необходимо е да си с черен колан. Дали си мембър или не, това не е от значение.

 12. Сигурно ли е, че ще можеш да станеш Shadow ninja? Звучи много яко!
  P2: Да, но още не се знае колко време остава до откриването на сенчестия елемент.

 13. BGGAMERFTW

  Приятели имам информация кога идват Shadow нинджите! През Август 2016. Изпратих лично съобщение на Chatabox и той ми каза!
  Филип: Би ли предоставил доказателство, че тази информация е вярна?

 14. Какъв е този сенчест елемент?
  Spyro: Този елемент предстои да бъде открит, но за сега нямаме информация за него.

 15. Как Р2 направи тази емотиконка на двете пръчици?
  zerohero66: Това е емотикон от Card-Jitsu Party 2013. На всяко парти има по няколко емотикони, които могат да се използват само до края му. Предполагам, че публикацията е правена по време на това парти.

 16. Аз имам 502 карти. Възможно ли е да ми изчезнат ако купя още?
  zerohero66: Не би трябвало да ти изчезнат. Ако си купиш още, просто ще имаш повече карти.

 17. Има ли Shadow Dojo в доджото?
  zerohero66: Не, засега няма такъв елемент.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s