Огнена нинджа

За да станете огнена нинджа, първо е необходимо да влезете в стаята Dojo Courtyard. Ще я откриете на картата в Club Penguin, която се намира в най-долния ляв ъгъл на играта.

Под този текст съм показал как изглежда. Натиснете вратата, за да влезете в сградата и да продължим.

Вече трябва да сте вътре. Виждате три врати, които водят до доджотата на елементите. Ние ще преминем през огнената вляво, която ще ни отведе до точното място.

Така стигнахме до огненото доджо. Оттук ще спечелим всички подаръци и ще започнем с играта на Card-Jitsu Fire.

Натиснете върху едно от четирите червени полетa и изчакайте още един или повече пингвини да дойдат, за да започнете да играете.

Време е да ви науча как да играете Card-Jitsu Fire. В играта се повтаря едно и също, като всеки има свой ред. Първо се започва с избор на камък. Вие не виждате числото под него, затова е на случаен принцип. Числото на камъка ви дава избор да се преместите върху други два камъка.

Големите камъни в играта със символ показват какъв вид елемент ще се използва за рунда. Ако например под малкия камък, който сте избрали е имало числото 1, тогава ще можете да се преместите с един камък в някаква посока. Двата камъка, на които можете да отидете ще бъдат в жълт цвят.

Ако отидете на камък, на който има изобразен един елемент, тогава се играе с него. Следва да изберете коя карта ще използвате. Те са отляво и са общо 5. Идват при вас на случаен принцип и са от вашите лични карти. Трябва да изберете най-силната, за да можете да победите. Ще ви се появят стрелки, които ще ви покажат кои ще можете да използвате.

Ако отидете върху камък с карти или сте с един или повече пингвини на един, тогава ще има Card-Jitsu битка. В нея победителят ще спечели +1 енергия, а другия ще загуби -1 от енергията си. В този рунд се играе с правилата на Card-Jitsu.

Ако сте на камък, на който са всички елементи, тогава ще имате право на избор. Така вие ще решите с кой елемент ще играете в този рунд.

Това се повтаря в цялата игра. Имате общо 20 секунди на изберете два камъка и 20, за да изберете коя карта ще използвате. Пазете енергията си, която е до снимката на пингвина ви, защото когато тя стане на нула, вие ще загубите.

Това е всичко важно, което трябва да знаете. Остана само да продължите да играете на Card-Jitsu Fire, докато не спечелите и четвъртата част от костюма на огнена нинджа.

Screenshot_1

Вече сте напълно готови да станете огнена нинджа, но първо трябва да победите Sensei. Може би вече сте се опитвали да играете с него, но винаги сте губили. Сега това ще се промени, защото вече сте силни колкото него. Докато сте в огненото доджо, натиснете Sensei, който е в средата на стаята.

Време е да изберете бутона “Challenge Sensei”, за да го предизвикате на Card-Jitsu Fire битка.

Битката с него е същата като всички, които сте изиграли досега. Победата не е толкова трудна за печелене.

Това е всичко, вече станахте огнена нинджа и Sensei ще ви подари огнения елемент за медальона ви. Това е и последният подарък от Card-Jitsu Fire.

fireninjasuccess

Ще намерите костюма на огнена нинджа в инвентара на пингвина си. Можете да го носите, за да показвате на всички, че сте огнена нинджа.

FihPOoMm

Advertisements
 1. Как се правят огнени кълба? Има едно специално движение, което не е с бутоните „D“ или „W“.
  Те се показват, когато много пингвини в една стая изпълняват специалното движение на огнена нинджа, което е с бутона „D“.

 2. Медальонът ми не свети, а имам снежния елемент. Защо?
  Трябва да владееш всички три елемента, за да може медальона ти да свети.

 3. Огненото доджо е много яко!

 4. P2, защо ми изписва [снимка]? Да не би да имам някакъв проблем?
  Не, така го написах, защото липсва снимка, която трябва да добавя скоро.

 5. P2, не мога да взема маската от огненото доджо. Защо?
  Трябват ти доста победи за маската. Продължавай да играеш Card-Jitsu Fire и скоро ще я имаш. Това изисква много труд и търпение.

 6. P2, много ти благодаря! Остава ми само шлема и съм на 40%. 🙂

 7. Тази игра ми е най-лесна!

 8. Как да победя Sensei, за да стана огнена нинджа?
  Първо трябва да спечелиш всички четири части от костюма на огнена нинджа. След това Sensei ще стане много по-слаб и след като играеш с него, ще го победиш без никакви усилия. Трябва само търпение, защото вероятно си много близко до целта си.

 9. P2, не мога да вляза в доджото от моя пингвин и не мога да си видя дрехите. Все едно ги нямам, а играя Club Penguin от много време. Моля те, кажи ми какво да направя. Като вляза в друг пингвин, всичко е нормално.
  Пробвай да изчистиш кеша на браузъра си или опитай от друг, като например Google Chrome, Internet Explorer, Opera или Mozilla Firefox. http://www.clubpenguin.com/help/help-topics/browser-topics/how-do-i-clear-my-cache Ако пак не стане, тогава трябва да се обърнем към екипа на Club Penguin. Можеш да ми кажеш името на пингвина си, за да ги попитам, но ако е възможно ми дай и още информация, ако имаш за споделяне.

 10. Мерси за страницата! Много ми помогна и вече съм огнена нинджа. 🙂

 11. В играта Aqua Grabber как мога да взема голямата перла от устата на мидата, като тя все ме поглъща?
  Първо трябва да вземеш камъка, който се намира най-отдясно в долната част, където е мидата. След това го пускаш в устата й и можеш да вземеш перлата. Качваш се нагоре, като внимаваш да не я изпуснеш и я пускаш в рибарската мрежа. Това видео ще ти помогне: http://www.youtube.com/watch?v=BA40PDAlD5c

 12. Аз вече съм огнена нинджа!

 13. Как да правя огън?
  Като си сложиш всички четири части от костюма на огнена нинджа и без никакви други дрехи, след което натиснеш бутона „D“ от клавиатурата си.

 14. Къде можем да въвеждаме кодове?
  Ivan: Повече информация за това как и къде да въведеш кода си можеш да намериш в този линк.

 15. P2, мисля, че трябва да сложиш информацията как правиш огън и да се скриеш с „D“ и „W“. Това е само мой съвет, защото видях, че доста играчи не знаят как. :]]
  P2: Да, честно казано преди имаше такива снимки в страницата, затова мога лесно да ги добавя. Със сигурност ще обновя изцяло страниците с нинджите до средата на април. Ще се постарая да стане колкото се може по-бързо.

 16. Hypodromedio

  Как да спечеля по-силни карти? Имам само няколко 10 и много по-слаби карти.
  P2: Можеш да си спечелиш още като влезеш за първи път в доджото. Трябва да имаш около 30 карти, ако си получил всички за безплатни играчи. А за още стани платен играч или си купи реални Card-Jitsu карти, за да отключиш виртуални за пингвина си и да можеш да ги ползваш винаги. Такива няма в България, но има в някои онлайн магазини. Кажи ми, ако искаш да ти обясня повече. А иначе се плаща с кредитна карта.

 17. О, след няколко игри ти дава сандалите! Уникални са! Супер, благодаря за информацията!

 18. Има ли безплатни кодове за карти?
  Филип: За съжаление няма такива кодове.

 19. Не мога да взема огнената маска и огнения шлем. Защо?
  P2: Може би нямаш достатъчно победи в Card-Jitsu Fire. Продължавай да играеш и съм сигурен, че скоро ще ги получиш. Гледай да побеждаваш в игрите, защото така получаваш повече точки и съотвено ще ти е по-лесно да вземеш айтемите.

 20. Огненото доджо ми е любимо!

 21. Станах огнена нинджа и ми остават още две! 🙂

 22. Victoria Georgieva

  Огнената нинджа има ли най-мощната сила на света?
  P2: Не, но все пак можеш да контролираш огъня, което си е добро умение.

 23. Аз вече станах!
  Olwan: Надявам се, да сме ти помогнали! :]]

 24. Онзи ден станах огнена нинджа и много се радвам. 😀 Лошото е, че обикновено, когато даден пингвин стане нинджа в определена категория, вече някак си не вижда смисъл да играе, но при мен не е така. Следващата ми цел е да взема всичките марки от Card-Jitsu Fire. Пожелавам успех и на всички останали! 😉
  Филип: Страхотно! Аз лично продължавам да играя за удоволствие, дори след спечелването на всички марки и костюми.

 25. P2, знам, че ти си правил тази страница, затова се обръщам към теб. Няма ли да е по-хубаво за новите играчи и не само, да сложиш нови снимки на тази и други страници [за доджотата и подобни]? Защото, вече се смени шрифта, чат бара и др.
  P2: Да, непременно ще обновя страниците. Отдавна си го поставям за цел, затова се надявам да имам време и да стане до месец.

 26. Как мога да разбира колко игри съм спечелил? Искам марката за 50 победи.
  P2: Само като пишеш на Club Penguin Support към адрес: support@clubpenguin.com от имейла, с който е регистриран пингвинът ти. Но иначе победа се брои, ако си на първо място. Продължавай да играеш търпеливо и скоро ще имаш марката.

 27. На мен най-лесно ми беше да стана огнена нинджа. 😀

 28. Как да си взема бял колан?
  P2: Дава се от първите две (ако не греша) Card-Jitsu битки. Влез в доджото и започни да се дуелираш с другите пингвини. http://bobonikacp.com/become/ninja/

 29. Аз съм агент, снежна, огнена, водна нинджа, екскурзовод и нормална нинджа. Победих и Tusk. 😀

 30. Ако някой знае какво ще стане, ако победиш Sensei в огненото доджо, да ми каже.
  P2: Ще спечелиш марката „Fire Ninja“ и ще вземеш огнения камък, за да се вижда на амулета ти. http://i.imgur.com/MVxZmmc.png Това е всичко!

  • Mitko 2002

   Аз съм събрал и трите елемента. 😀 А какво стана със сенчестия елемент?
   P2: Ще има такъв, но едва ли ще е тази година.

 31. P2, имаш ли връзка с екипа на играта (английския)?
  P2: Не, аз съм само фен на Club Penguin, също като теб.

 32. На третия параграф имаш грешка. Пише „ответете“, а трябва да е „отведете“. А на 9-тия пише “обедителят”, а трябва да е “победителят”.
  P2: Благодаря ти, че ни сигнализира. Поправих грешките си.

  • Има една програма или нещо, което подчертава грешното с червени вълнички. Мисля, че доста ще са от полза. 🙂
   P2: Да, ще бъдат. 😀

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s