Въпроси

В коментарите по-долу можете да задавате въпроси, свързани с Club Penguin Island, а ние ще се опитаме да ви дадем максимално точен отговор. Важно е да знаете, че всички сме обикновени играчи и опитът ни е базиран единствено на времето, прекарано в играта. Обикновено отговаряме на коментарите ви в срок до 2 дни.

*Свържете се с имейла support@clubpenguinisland.com, в случай че искате да се обърнете директно към екипа на Club Penguin Island. Всички писма към него е необходимо да бъдат написани на английски език.

Advertisements
 1. Защо още пишете публикации в този сайт? То няма никаква файда. xd
  zerohero66: Макар и вече почти никой да не посещава сайта, ние ще продължаваме да пишем за играта, докато тя продължава да съществува. На мен лично би ми се сторило тъжно сайтът да остане съвсем неизползван и дори да не се обновява. Все пак Club Penguin беше много важна част от детството ми и не съм в състояние да забравя колко много емоции ми донесе тази игра. Затова аз продължавам и ще правя всичко възможно Bobonika да продължи да съществува. И дори и да няма никакви посетители, това не е причина да спираме – най- малкото, правим го за себе си. Нищо друго не ми е помагало колкото Bobonika, когато все още не бях напълно наясно с играта. Дори след като ми се изясни, бях много щастлива, че има такъв сайт, такава общност за CP и то българска – на родния ми език! Сега, дори в тези тежки години за сайта, се надявам да мога и аз да помагам, както той помагаше на мен. И се надявам това, което правим да бъде полезно дори на малкото, които продължават да влизат тук. Мисля, че и Blu ще се съгласи с мен – ние не правим това, за да имаме стотици фенове и да бъдем известни. Просто е наш дълг и това е най-малкото, което можем да направим в замяна на всичко, което Bobonika направи за нас. Ние дължим много на този сайт!

 2. Защо толкова много хора спряха да посещават сайта?
  P2: Нямам представа, може би не са доволни от спирането на Club Penguin и не харесват CP Island или пък са станали твърде големи за играта. Може да се дължи и на това, че вече публикуваме значително по-бавно и хората не намират това, от което се нуждаят при нас. И все пак смятам, че сайтът ни има шанс да си възвърне предишната слава, но за тази цел ще са нужни доста усилия от наша страна, както и време. А ти имаш ли някакви забележки към нас? Ще ни помогнеш много, ако изкажеш впечатленията си от нашия сайт.

 3. Чатът закрит ли е? http://prntscr.com/fjkpuz
  P2: Да, за момента не се използва, но имаме идея да пуснем страница в сайта ни, чрез която нашите посетители да се свързват с други български фенове на играта. Би трябвало да е отворена до средата на другия месец, заедно с новия дизайн на сайта, който в момента разработваме.

  • Дълго време се прави дизайнът, значи трбва да очакваме нещо голямо?
   P2: Филип беше казал, че прави странични ленти, но нямаме връзка с него от доста отдавна, затова с Blu преди около две седмици започнахме да правим нов дизайн, но със старата тема, която всички са свикнали да виждат. Заедно с пускането му ще добавим и още няколко нови страници, ще обновим и тези, които в момента са достъпни за посетителите. https://prnt.sc/fjqxsz

  • Изглежда обещаващо. Радвам се, че сте решили сайта да остане със старата тема.

 4. Предлагам да създадете Discord сървър за сайта. Приложението е доста удобно, създадено е за геймъри и може да се използва от браузъра като програма и от мобилни устройства. Ако не знаете за него (съмнявам се) можете да се регистрирате и да го разгледате.
  P2: Искахме да е под форма, достъпна в сайта ни, а също и да можем да преглеждаме съдържанието преди публикуването. В момента нямаме много посетители и мисля, че засега една страница ще свърши работа.

 5. Михаела

  Здравейте! Преди около 2 години спрях да играя Club Penguin, но сега искам отново да започна да играя. Не мога да разбера как да вляза, а и се питам дали ми е запазена регистрацията. Може ли да ми дадете отговор и по двата въпроса? Благодаря предварително!
  P2: Привет! От края на март тази година Club Penguin не съществува, вече има единствено Club Penguin Island – приложение за Apple и Android устройства. Играта е почти същата като CP, създадена е от техния екип и пак е собственост на Disney. За съжаление от нея няма как да прехвърлиш абсолютно нищо от старата си регистрация в CP, защото двете игри не са свързани. Приложението е достъпно единствено в App Store и Google Play, за момента няма версия за компютър. Ще е нужно да си направиш нова регистрация там и да видиш дали ще ти допадне.

 6. В момента съм на 15 години и играя играта от 5-6 години, но казвам на всеки – играйте играта, скоро ще стане още по-хубава и много съм доволен, че има български сайт на CP.

 7. Ще има ли пак партита не само от CP, но и от този сайт?
  Blu: В момента сайта ни няма толкова посетители както преди, но със сигурност ще организираме в близко време.

 8. Blu, поздравления, че си администратор вече! 🙂
  Blu: Благодаря! ^_^ Това е благодарение на P2.

 9. Аз ли съм най-старият посетител, който още пише коментари?
  P2: Не, доколкото виждам първият ти коментар е от 9 юли 2014. Руби също пише доста често в сайта ни, а неговият първи е от 26 август 2011 година. Има и още хора, които пишат от време на време, но ти със сигурност си един от най-верните ни посетители. 😀

  • Това е доооста отдавна. 😀
   P2: Наистина, времето минава доста бързо. 😀

  • Еййй, и аз съм стар посетител. Преди бях по-активна тук. 😀
   P2: Радваме се да видим, че все още ни посещаваш.

 10. Здравейте, Bobonika. Аз съм много стар посетител на сайта, още от Superhero сезона на компютърната версия, даже и отпреди това. Имам въпрос към вас. Понеже не съм запознат с телефонната версия, дали ще има пъфъли? Моля, отговорете. 😦
  P2: За момента нямаме представа дали ще бъдат добавени, екипът на играта нито е потвърждавал, нито е отричал, че ще има. Но пък иглутата скоро ще са добавени към Club Penguin Island, тоест двете игри започват да придобиват все повече прилики, така че според мен има шанс да се радваме и на пъфъли в близкото бъдеще.

 11. И още един въпрос. 😀 Защо името ми не е самото име, а „CP“ и цифри?
  Blu: Преди името ти да бъде показано публично, то трябва да се одобри от модератор. Това се прави с цел да се избегне злоупотребяване с името.

 12. Eхо, как сте? Има ли още човек, който чете коментарите? 🙂 Отдавна не бях влизал тук, а пък и CP го спряха. Не съм теглил новата игра и се чудех дали сайта още е тук. Надявам се да дойдат нови хора, които да се радват на новата CP, за да има причина да държите сайта. Виждам, че има и нови модератори. Много поздрави на P2 – kris0.
  zerohero66: Здравей. Да, ние продължаваме да поддържаме сайта, като в момента пишем за Club Penguin Island. Напоследък няма доста посетители, но това не ни спира да продължаваме с работата си в Bobonika. Добре дошъл отново и ще те помоля за в бъдеще да пишеш коментарите си на кирилица. 🙂

 13. Хм, заслужава ли си пак да започна да играя CP?
  P2: За игри като оригиналната Club Penguin бих казал по-скоро, че не си заслужава, защото няма да има нищо ново, тъй като частните сървъри се поддържат от фенове на играта. Club Penguin Island е малко по-различна игра от CP и според мен ще ти хареса повече. изтегли я от Google Play или App Store и виж дали ще ти допадне. Едва ли ще ти отнеме повече от половин час, за да видиш какво предлага островът, който се обновява всеки месец от Disney.

 14. Blu, защо за в страницата „За нас“ още пише че си на 14 години, като вече си на 15.
  Blu: Вече го поправих. Доста си наблюдателен! 😉

 15. Здравейте! Аз съм ваш стар потребител (в сайта). От отдавна не бях го посещавал и реших да го направя. Исках да ви поздравя, че след всички неща, които настъпиха и след всички тези години вие не се отказахте от това да обновявате сайта и да радвате всички нас (вашите потребители). Възхищавам ви се! Поздрави на целият екип на сайта, бъдете живи и здрави! 🙂
  Blu: Благодарим за милите думи! Точно това ни кара да сме тук и да продължим с това, което правим. 🙂

  • Aз също се радвам, че сайтът още се поддържа, независимо дали някой играе CPI. 🙂

   А мога ли да попитам от любопитство дали екипът на сайта играе или е пробвал/играл ⋆⋆⋆⋆? Ако да, какви са мненията ви по нея?

   Ако ви е харесала защо не пишете за нея? Там почти е същото, което бе в CP през периода 2009-2011/2012. (през август се проведе Festival of Flight, парти което P2 би се зарадвал да види отново 😦 ). Можете да видите повече в техния блог, Youtube, Twitter, Wikia. Макар играта да е с малък екип отблизо 15-20 човека ако не се лъжа, мисля че се справят добре с поддръжката на играта и социалните мрежи, които използват. Има над милион регистрирани пингвини. Бих се радвал да чуя мненията на всички членове от екипа. 😀

   Също така мога ли да попитам колко посещения има сайта на ден, седмица или месец? 🙂

   Blu: Аз лично пробвах играта след многотo отзиви, които получихме за нея. 😀 Още когато влязох го нямаше това усещане, което имаше когато влизах в Club Pengui (Особено първоначално, когато я открих. Не ставах от компютъра с часове. Исках да посетя всяка стая и да изпробвам всяка мини игра).Това усещане го няма тук. Просто си остава усещането за едно CPPS.

   За посещенията – не може да се похвалим, че са толкова, колкото бяха преди, но достигат порядъка на 1, 500 месечно.

 16. Искам да ви попитам, когато си взема безплатния 7 дневно мембърство, веднага ми ще започне да ми дърпа пари за мембърството и ще мога ли да го спра без да плащам нищо?
  Blu: Естествено, че ще можеш да го спреш! Все пак това е безплатен период. Просто трябва да влезеш в настройките на магазина, от който си изтеглил/а играта, след това влез в „Заплащания“, там трябва да ти излезе, че имаш абонамент за Club Penguin Island и след това може да се откажеш от абонамента (Естествено при отказване на абонамента, членството в играта ще продължи до изтичане на 7-те дни).

 17. Здравейте! Рядко влизам откакто се отказах след спирането на оригиналния СР, но пък си помислих, че е време да драсна някой коментар. Приятно се изненадах, когато разбрах, че някои посетители от моето време още са тук, но не мога да опиша как се почувствах когато видях, че Р2 отново публикува… Мога ли да попитам как взе това решение, стари приятелю? Специални поздрави на всички!
  P2: Радвам се да видя, че още ни посещаваш. Отговарям с 10 дни закъснение, тъй като в момента нямам възможност да влизам много в сайта заради лекциите ми. Отказах се да публикувам след случка с член на екипа, а не защото нямам желание да пиша. И все пак реших, че не мога да се откажа от Bobonika, затова макар и рядко, ще продължа да публикувам. Все още съм запален по играта. 😀

 18. Revolt2134

  Каква е темата за сайта?
  Blu: Името на темата е Mystique.

 19. Коя операционна система на Андроид се изисква, за да тръгва играта?
  P2: Версия 4.4 или по-нова. Ако случайно телефонът или таблетът ти е с по-стра, не се тревожи, защото до две седмици играта ще е достъпна също за компютри и лаптопи.

 20. Деница

  Защо не мога да си вляза в стария профил на Club Penguin? Опитах да си направя регистрация, но се появи следното „Email provider not recognised. Please try a popular email service“. Какво мога да направя, за да си вляза отново, ако не е твърде късно?
  P2: Ако това е първият път, в който влизаш в Club Penguin Island, трябва да си направиш нова регистрация. Няма как да си прехвърлиш нищо от стария ти профил в оригиналната Club Penguin, така е не само при теб, но и при всички играчи.

 21. Какво е това? :mrgreen: http://i.imgur.com/dsJ2nD8.png
  P2: Очевидно не е само за нас. 😀 Бях го добавил преди около месец, за да може Blu да си копира един HTML код. Благодаря, че ни каза за това, сега го скрих.

 22. The Cookie Girl

  Като гледам старите клипчета, които съм правила на Club Penguin, ми се доиграва. Жалко, че я затвориха. Толкова много спомени имах с тази игра. :с

 23. Не съм писал от доста време, по точно от както затвориха оригиналната CP, но сега идвам и виждам, че мога да си я изтегля за компютър. Та въпросът ми е, как става, а също и дали знаете за Club Penguin Rewrriten?
  Spyro: Здрасти! Радвам се да те видя отново. На следната страница е обяснено как да си инсталираш играта: https://bobonika1212cp.wordpress.com/questions/cpi-help/ И да, знаем за CPR, но аз лично предпочитам CPI. 😀

 24. Брей, 7 години по-късно и сайта все още си е на мястото и продължава да наставлява и помага на новите играчи. Признавам си, не очаквах да видя, че P2 все още публикува, макар че играта, както разбрах, е затворена. Браво! Какво ви мотивира да го правите (въпрос към всичките модератори)?

  ПП: Може и да не ме помниш, но аз бях доста активен в чата и играта като цяло 2010-2012г., а и сме набори, доколкото си спомням.
  P2: Club Penguin е помогнала с много неща в личните животи на всички ни. Все още я обичаме и искаме повече хора да се докоснат до този вълшебен свят. Именно заради това продължаваме да публикиваме с такова голямо желание. Иначе разбира се, че те помня, ти беше от най-активните ни посетители, а и явно все още си от тях, за което се радвам. 😀 Не съм сигурен дали сме набори, но аз съм 98-ми. 😀

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s