Въпроси

Questions

Добре дошли в страницата ни за въпроси! Тук е мястото да ни попитате нещо, което е свързано с Club Penguin Island, а след това да получите и отговор от екипа ни. Молим ви да използвате пространството само, за да давате отговори или да ни задавате въпроси.

YHTKthat

 • Преди коментарът ви да бъде одобрен, можете да ни кажете дали и как да променим съдържанието му или да го изтрием.
 • Трябва да бъдете максимално описателни, когато искате да получите най-точен отговор. Молим ви да ни съдействате, за да можем да ви помогнем.
 • Ние си запазваме правото да поправяме правописни грешки и да променяме структурата на изречението, опитвайки се да не променим смисъла на коментара ви.

6,388 thoughts on “Въпроси

 1. Защо още пишете публикации в този сайт? То няма никаква файда. xd
  zerohero66: Макар и вече почти никой да не посещава сайта, ние ще продължаваме да пишем за играта, докато тя продължава да съществува. На мен лично би ми се сторило тъжно сайтът да остане съвсем неизползван и дори да не се обновява. Все пак Club Penguin беше много важна част от детството ми и не съм в състояние да забравя колко много емоции ми донесе тази игра. Затова аз продължавам и ще правя всичко възможно Bobonika да продължи да съществува. И дори и да няма никакви посетители, това не е причина да спираме – най- малкото, правим го за себе си. Нищо друго не ми е помагало колкото Bobonika, когато все още не бях напълно наясно с играта. Дори след като ми се изясни, бях много щастлива, че има такъв сайт, такава общност за CP и то българска – на родния ми език! Сега, дори в тези тежки години за сайта, се надявам да мога и аз да помагам, както той помагаше на мен. И се надявам това, което правим да бъде полезно дори на малкото, които продължават да влизат тук. Мисля, че и Blu ще се съгласи с мен – ние не правим това, за да имаме стотици фенове и да бъдем известни. Просто е наш дълг и това е най-малкото, което можем да направим в замяна на всичко, което Bobonika направи за нас. Ние дължим много на този сайт!

 2. Защо толкова много хора спряха да посещават сайта?
  P2: Нямам представа, може би не са доволни от спирането на Club Penguin и не харесват CP Island или пък са станали твърде големи за играта. Може да се дължи и на това, че вече публикуваме значително по-бавно и хората не намират това, от което се нуждаят при нас. И все пак смятам, че сайтът ни има шанс да си възвърне предишната слава, но за тази цел ще са нужни доста усилия от наша страна, както и време. А ти имаш ли някакви забележки към нас? Ще ни помогнеш много, ако изкажеш впечатленията си от нашия сайт.

 3. Чатът закрит ли е? http://prntscr.com/fjkpuz
  P2: Да, за момента не се използва, но имаме идея да пуснем страница в сайта ни, чрез която нашите посетители да се свързват с други български фенове на играта. Би трябвало да е отворена до средата на другия месец, заедно с новия дизайн на сайта, който в момента разработваме.

  • Дълго време се прави дизайнът, значи трбва да очакваме нещо голямо?
   P2: Филип беше казал, че прави странични ленти, но нямаме връзка с него от доста отдавна, затова с Blu преди около две седмици започнахме да правим нов дизайн, но със старата тема, която всички са свикнали да виждат. Заедно с пускането му ще добавим и още няколко нови страници, ще обновим и тези, които в момента са достъпни за посетителите. https://prnt.sc/fjqxsz

  • Изглежда обещаващо. Радвам се, че сте решили сайта да остане със старата тема.

 4. Предлагам да създадете Discord сървър за сайта. Приложението е доста удобно, създадено е за геймъри и може да се използва от браузъра като програма и от мобилни устройства. Ако не знаете за него (съмнявам се) можете да се регистрирате и да го разгледате.
  P2: Искахме да е под форма, достъпна в сайта ни, а също и да можем да преглеждаме съдържанието преди публикуването. В момента нямаме много посетители и мисля, че засега една страница ще свърши работа.

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s