Въпроси

Questions

Добре дошли в страницата ни за въпроси! Тук е мястото да ни попитате нещо, което е свързано с Club Penguin Island, а след това да получите и отговор от екипа ни. Молим ви да използвате пространството само, за да давате отговори или да ни задавате въпроси.

YHTKthat

 • Преди коментарът ви да бъде одобрен, можете да ни кажете дали и как да променим съдържанието му или да го изтрием.
 • Трябва да бъдете максимално описателни, когато искате да получите най-точен отговор. Молим ви да ни съдействате, за да можем да ви помогнем.
 • Ние си запазваме правото да поправяме правописни грешки и да променяме структурата на изречението, опитвайки се да не променим смисъла на коментара ви.

6 398 thoughts on “Въпроси

 1. Защо още пишете публикации в този сайт? То няма никаква файда. xd
  zerohero66: Макар и вече почти никой да не посещава сайта, ние ще продължаваме да пишем за играта, докато тя продължава да съществува. На мен лично би ми се сторило тъжно сайтът да остане съвсем неизползван и дори да не се обновява. Все пак Club Penguin беше много важна част от детството ми и не съм в състояние да забравя колко много емоции ми донесе тази игра. Затова аз продължавам и ще правя всичко възможно Bobonika да продължи да съществува. И дори и да няма никакви посетители, това не е причина да спираме – най- малкото, правим го за себе си. Нищо друго не ми е помагало колкото Bobonika, когато все още не бях напълно наясно с играта. Дори след като ми се изясни, бях много щастлива, че има такъв сайт, такава общност за CP и то българска – на родния ми език! Сега, дори в тези тежки години за сайта, се надявам да мога и аз да помагам, както той помагаше на мен. И се надявам това, което правим да бъде полезно дори на малкото, които продължават да влизат тук. Мисля, че и Blu ще се съгласи с мен – ние не правим това, за да имаме стотици фенове и да бъдем известни. Просто е наш дълг и това е най-малкото, което можем да направим в замяна на всичко, което Bobonika направи за нас. Ние дължим много на този сайт!

 2. Защо толкова много хора спряха да посещават сайта?
  P2: Нямам представа, може би не са доволни от спирането на Club Penguin и не харесват CP Island или пък са станали твърде големи за играта. Може да се дължи и на това, че вече публикуваме значително по-бавно и хората не намират това, от което се нуждаят при нас. И все пак смятам, че сайтът ни има шанс да си възвърне предишната слава, но за тази цел ще са нужни доста усилия от наша страна, както и време. А ти имаш ли някакви забележки към нас? Ще ни помогнеш много, ако изкажеш впечатленията си от нашия сайт.

 3. Чатът закрит ли е? http://prntscr.com/fjkpuz
  P2: Да, за момента не се използва, но имаме идея да пуснем страница в сайта ни, чрез която нашите посетители да се свързват с други български фенове на играта. Би трябвало да е отворена до средата на другия месец, заедно с новия дизайн на сайта, който в момента разработваме.

  • Дълго време се прави дизайнът, значи трбва да очакваме нещо голямо?
   P2: Филип беше казал, че прави странични ленти, но нямаме връзка с него от доста отдавна, затова с Blu преди около две седмици започнахме да правим нов дизайн, но със старата тема, която всички са свикнали да виждат. Заедно с пускането му ще добавим и още няколко нови страници, ще обновим и тези, които в момента са достъпни за посетителите. https://prnt.sc/fjqxsz

  • Изглежда обещаващо. Радвам се, че сте решили сайта да остане със старата тема.

 4. Предлагам да създадете Discord сървър за сайта. Приложението е доста удобно, създадено е за геймъри и може да се използва от браузъра като програма и от мобилни устройства. Ако не знаете за него (съмнявам се) можете да се регистрирате и да го разгледате.
  P2: Искахме да е под форма, достъпна в сайта ни, а също и да можем да преглеждаме съдържанието преди публикуването. В момента нямаме много посетители и мисля, че засега една страница ще свърши работа.

 5. Здравейте! Преди около 2 години спрях да играя Club Penguin, но сега искам отново да започна да играя. Не мога да разбера как да вляза, а и се питам дали ми е запазена регистрацията. Може ли да ми дадете отговор и по двата въпроса? Благодаря предварително!
  P2: Привет! От края на март тази година Club Penguin не съществува, вече има единствено Club Penguin Island – приложение за Apple и Android устройства. Играта е почти същата като CP, създадена е от техния екип и пак е собственост на Disney. За съжаление от нея няма как да прехвърлиш абсолютно нищо от старата си регистрация в CP, защото двете игри не са свързани. Приложението е достъпно единствено в App Store и Google Play, за момента няма версия за компютър. Ще е нужно да си направиш нова регистрация там и да видиш дали ще ти допадне.

 6. В момента съм на 15 години и играя играта от 5-6 години, но казвам на всеки – играйте играта, скоро ще стане още по-хубава и много съм доволен, че има български сайт на CP.

 7. Ще има ли пак партита не само от CP, но и от този сайт?
  Blu: В момента сайта ни няма толкова посетители както преди, но със сигурност ще организираме в близко време.

 8. Аз ли съм най-старият посетител, който още пише коментари?
  P2: Не, доколкото виждам първият ти коментар е от 9 юли 2014. Руби също пише доста често в сайта ни, а неговият първи е от 26 август 2011 година. Има и още хора, които пишат от време на време, но ти със сигурност си един от най-верните ни посетители. 😀

  • Това е доооста отдавна. 😀
   P2: Наистина, времето минава доста бързо. 😀

  • Еййй, и аз съм стар посетител. Преди бях по-активна тук. 😀
   P2: Радваме се да видим, че все още ни посещаваш.

 9. Здравейте, Bobonika. Аз съм много стар посетител на сайта, още от Superhero сезона на компютърната версия, даже и отпреди това. Имам въпрос към вас. Понеже не съм запознат с телефонната версия, дали ще има пъфъли? Моля, отговорете. 😦
  P2: За момента нямаме представа дали ще бъдат добавени, екипът на играта нито е потвърждавал, нито е отричал, че ще има. Но пък иглутата скоро ще са добавени към Club Penguin Island, тоест двете игри започват да придобиват все повече прилики, така че според мен има шанс да се радваме и на пъфъли в близкото бъдеще.

 10. И още един въпрос. 😀 Защо името ми не е самото име, а „CP“ и цифри?
  Blu: Преди името ти да бъде показано публично, то трябва да се одобри от модератор. Това се прави с цел да се избегне злоупотребяване с името.

 11. Eхо, как сте? Има ли още човек, който чете коментарите? 🙂 Отдавна не бях влизал тук, а пък и CP го спряха. Не съм теглил новата игра и се чудех дали сайта още е тук. Надявам се да дойдат нови хора, които да се радват на новата CP, за да има причина да държите сайта. Виждам, че има и нови модератори. Много поздрави на P2 – kris0.
  zerohero66: Здравей. Да, ние продължаваме да поддържаме сайта, като в момента пишем за Club Penguin Island. Напоследък няма доста посетители, но това не ни спира да продължаваме с работата си в Bobonika. Добре дошъл отново и ще те помоля за в бъдеще да пишеш коментарите си на кирилица. 🙂

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s