За нас

Bobonika1212cp е най-известният фен сайт за публикуване на всичко ново от Club Penguin Island. Ние ви предлагаме ексклузивни погледи към предстоящи партита и събития, информация, както и слухове относно това, което ще има в играта. Освен това сме насреща, ако имате нужда от помощ, предлагаме страници, пълни със забава и неща за изтегляне, както и още много неща.

Team

Тук сме от април 2008 г. и за това време успяхме да станем популярни сред феновете на Club Penguin, а след това и на Club Penguin Island, но без подкрепата ви днес нямаше да бъдем това, което сме.

Екип:

member3Администратор: Blu3225
Казвам се Донислав и съм на 15 години. Научих за Club Penguin от рекламата по телевизията, а година по-късно открих и този страхотен сайт. Станах част от екипа благодарение на Филип. В сайта се занимавам с публикации и одобряване на коментари. Пингвинът ми се казва Blu3225 и бих се радвал да сме приятели. Влизам най-често в сървърите Fjord, Sasquatch, Blizzard и Big Foot. Може да се свържете с мен по Facebook – Blu Cp, Twitter – @blu3225 и Skype – lost_angel888

Автор: ZeroHero66

Казвам се Нели и съм на 12 години. Разбрах за Club Penguin съвсем случайно и се регистрирах. Скоро се запалих по играта. Един ден намерих този сайт и започнах да го посещавам и да пиша коментари. Отначало задавах много въпроси и се радвах, че има кой да ми отговаря търпеливо. Постепенно научих много за играта. Наскоро станах автор в сайта и оттогава пиша публикации и одобрявам коментари. Радвам се, че сега мога да помагам на новите в СР. Пингвинът ми се казва Sponge Bob21 и ще се радвам да сме приятели. Влизам най-често в сървърите Fjord, Ice Berg, Alpine и Blizzard. Можете да се свържете с мен на Twitter – @TeamSonicFan или на Facebook-а ми – Sponge BobCp.

Администратор: Penguinn2
Казвам се Йордан и съм на 20 години. Станах част от Bobonika чрез конкурс през май 2010-та и от този момент животът ми се промени изцяло. Придобих много нови умения и срещнах множество приятели през годините, за което съм безкрайно благодарен. Често публикувам, а същевременно ми харесва и да правя дизайна на сайта. Аз съм може би едно от доказателствата, че човек никога не е твърде възрастен, за да играе Club Penguin Island. 😀 Пингвинът ми се казва Yordan98.

Администратор: Spyro662
Казвам се Ивайло и разбрах за играта Club Penguin от реклама по телевизията, а впоследствие намерих и този прекрасен сайт. Станах част от екипа благодарение на P2 и Филип. В момента се занимвам с публикации и скоро ще започна да одобрявам коментари. Обичам да правя клипчета в Club Penguin и да забавлявам хората, защото няма нищо по-хубаво от смеха. Пингвинът ми се казва Spyro662 и влизам най-често в сървърите Fjord, Big Foot и Fog. Можете да се свържете с мен по Facebook – Spyro CP, Twitter – @Spyro662CP и YouTube каналът ми – spyro662cp.

Advertisements
 1. Не само сайтът е добър, ами и целият екип. Без този екип нямаше да има този прекрасен сайт. 🙂 Благодарим ви!

 2. Bobonika1212 е най-добрият сървър!
  Филип: Bobonika1212 е сайт, който информира българските пингвини за всичко ново, което се случва в Club Penguin и не е свързан със сървърите в играта, но все пак ти благодарим!

 3. Той май имаше предвид кой е най-добрият сървър в играта. Иначе съм сигурен, че е казал, че сайтът ви е върха! А искате ли да играем сега?
  P2: Ако това е бил въпросът – няма най-добър сървър, тъй като всички са напълно еднакви. Разликата е само в пингвините онлайн, които играят в него. А за играта – може да се разберем за малко по-късно днес и ли утре, защото късно видях коментара ти. В момента е 14:13 часа.

 4. Не само сайтът е добър, а и други неща.

 5. Филип, искаш ли някой път да играем двамата? Аз се казвам Detelin1.
  Филип: Да, но трябва да ми кажеш кога и къде искаш да се срещнем в играта. 🙂

 6. P2, имам те като приятел. В кой сървър играеш?
  P2: Оу, съжалявам, бях в Club Penguin само за минутка, за да снимам един пингвин. В момента нямам много време, тъй като имам малко работа по сайта, но може да играем малко по-късно днес или утре, ако си съгласен.

 7. Как мога да стана платен играч за седмица?
  P2: Направи си нов родителски акаунт оттук: http://www.clubpenguin.com/parents Трябва да използваш името и имейла на вече съществуващ пингвин. Когато акаунта е готов, влез в него. После в http://secured.clubpenguin.com/parent-tools/profile сложи тикче на двете опции от “Subscriptions” и избери Update. Проверявай имейла си на няколко седмици и може да получиш безплатен код за 7 дни мембърство. Кодовете се изпращат на случаен принцип, затова не е сигурно, че ще имаш.

  • Но това второто не ми го отваря.
   P2: Използвай първия линк и натисни бутона „Login’ вдясно. После напиши имейла и паролата си и ще влезеш във втората страница, без да ти се налага да отваряш втория линк.

 8. Atanas1 ми каза, че от мембърството може да имам троянски код. Вярно ли е?
  P2: Ако използваш измамна програма, за да си платен играч – да, възможно е. Такива програми често са с вируси, а и са против правилата на Club Penguin, затова аз не ги одобрявам.

 9. Ще мога ли да си използвам предметите, след като мембърството ми свърши?
  P2: Card-Jitsu картите, дрехите, пъфъл котките и кучетата, мебелите за иглу и иглутата ще се запазят, но ще могат да се използват отново, ако си платен играч. Марките, пъфълите и пъфъл шапките, както и някои айтеми, които пъфълите ти намерят ще могат да се използват и виждат винаги.

 10. Изтеглих програма замембърство, но не става. Защо?
  P2: Не мога да ти помогна с това, съжалявам. Не се занимавам с измамни програми и не знам нищо за тях. Искам само да отбележа, че това, което правиш е против правилата на Club Penguin и може да ти забранят достъпа до пингвина ти за няколко часа. Обмисляй всички свои постъпки и сам прецени дали да си платен играч по този начин е честно. Поздрави от мен и приятен ден! ^.^

 11. Първата ми работа когато се върна в училище е да пусна компютъра и да видя какво ново има в нашия сайт. Ако има, веднага влизам в CP. Около вечер се забавлявам два часа в играта. Без вас нямаше да разбера какви нови неща има в CP! Благодаря ви!
  P2: Благодарим ти за милия коментар. Наистина се радваме от това, че си доволен от работата ни и ще се опитаме да я направим още по-полезна за вас.

 12. danail2003

  P2, Филип, може ли да направите българско парти, на което българите да се съберат в някой сървър?
  P2: Да, дори организираме такова на 23 май. Заповядай, всички са поканени! ^.^ https://bobonika1212cp.wordpress.com/2014/05/18/stamps-party-may-2014/

 13. Р2, хайде да играем!
  P2: Много съжалявам, одобрявах старите коментари и не видях твоя. Ако искаш да се оговорим да играем утре – 20 май. Ще съм свободен след 20:30, както и тази седмица по всяко време, което искаш. Само ми кажи кога и къде и обещавам, че ще дойда.

  • Добре, покани и Филип да дойда в Alaska, днес от 20:30 часа.
   P2: А в коя стая да чакаме? ^.^

 14. Хрумна ми идея, не е много добра. Реших все пак да споделя. Може всяка седмица да се събираме и да ходим в иглуто на определен играч, за да му помогнем за марката. Не е добра, защото много от играчите може да са заети, но както казах, просто споделям. 🙂
  P2: Да, благодаря ти, че ни я предложи. Ще я обсъдим с Филип и ще видим как можем да подобрим идеята ти, както и да я осъществим скоро. :]]

 15. Как да пусна музика в иглуто си?
  P2: Трябва да си платен играч, за да можеш да го направиш. Пуска се от долния десен бутон, който е в иглуто ти. Оттам можеш да си избереш мелодийка, както и да създадеш своя собствена в DJ3K играта.

 16. danail2003

  Вие имате най-готиния сайт за Club Penguin на света! Аз съм търсил много сайтове преди, докато един приятел не ми го показа. Отначало не му повярвах за всичко, но вие сте невероятни. Благодаря за кодовете и за всичко останало!
  P2: Благодарим за милите думи! Радваме се, че работата ни ти харесва и ще се опитваме да правим сайта си все по-интересен.

 17. P2, искаш ли сега да играем в сървъра Alpine?
  P2: Да, разбира се. Аз съм в стаята Town.

 18. P2, какво е името на пингвина ти?
  Филип: Името на пингвина му е Yordan98. 🙂

  • P2, аз ти видях пингвина, но ти изчезна и въпросът ми е къде си в момента? Името на пингвина ми е Jaki6671.
   P2: За съжаление вече не съм в Club Penguin. Имах малко работа по сайта ни, но може да се разберем, за да играем пак отново.

 19. P2, искаш ли да говорим по Skype сега с мен и с един приятел?
  P2: Може да си пишем, защото аз не обичам да говоря с непознати. Честно казано съм малко срамежлив, но се надявам и така да успея да помогна, ако разбира се мога. :]]

 20. Филип, Р2, хайде да играем в Alaska, в стаята Forest. Аз съм Atanas1.
  P2: Съжалявам, но точно сега не мога да играя. Ако искаш може да се разберем за утре? Сега трябва да си лягам, тъй като ще ставам рано утре.

 21. Филип и P2, пратете ми покана за приятелство. Аз съм Sasasa98401.
  P2: Не намирам пингвин с това име. Сигурен ли си, че е изписано правилно?