Поглед към новостите в Club Penguin Island v1.2

Здравейте, пинговци!

Club Penguin качиха ново видео, в което ни показват топ 10 новости, които ще бъдат добавени с идването на новата версия на приложението. Нека заедно да разгледаме какво са ни приготвили от екипа на Club Penguin Island.

1.Нови пояси:

Ще бъдат добавени нови пояси, с които ще можем да плуваме на плажа. Навявам се да можем ние да определяме дизайна им.

2. Каталог:

Ще бъде добавено нещо наподобяващо на класическия моден каталог, къде ще можете да разглеждате дрешки направени от други пингвини или самите вие да изпратите вашите идеи. Много ми харесва начина, по който са добавили Dot към Club Penguin Island!

3. Нови нива:

За сега максималното ниво, което може да се достигне е 12, но това ще се промени след обновяването. Естествено, след всяко вдигане на ниво се получават и награди. Очаква се някои от айтемите от Club Penguin да бъдат достъпни и в приложението.

4. Карта:

В този поглед може да видим, че настоящата карта ще получи нови подобрение. Виждаме също, че и ще може да стигаме до планината, къде се изработва нещо. Какво ли има зад облаците и дали някога ще може да стигнем там?

5. Рапунцел в Disney Store:

Пингвините ще могат да се преобразяват в героите от „Рапунцел и разбойникът“, чиито дрешки ще бъдат достъпни в Disney Store.

6. Събития:

След обновяването на приложението се очаква по-често да се празнуват събития на острова. Този месец на острова ще празнуваме „Месецът на Земята“, като целият остров ще бъде декориран по повод събитието.

7. Нови герои:

Това вероятно е най-интересния поглед, които Club Penguin Island ни показват в това видео. В него се вижда образа на Herbert, което ни подсказва, че той ще се завърне на острова.

8. Завръщането на EPF:

След като Herbert се завръща, то трябва да има агенция, която да защитава острова от заплахи. В този поглед виждаме камери, които напомнят на стария тест за EPF агенти.

9. Нови мини-игри:

Очаква се да бъдат добавени нови мини-игри. Тук са ни показали поглед към игра, която вероятно ще е „System Defender“, която беше достъпна за игране в базата на EPF.

Това е всичко за сега. Обновяването се очаква да бъде към 12-13 април, когато идват и новите дневни предизвикателства. Какво е вашето мнение и кой поглед ви харесва най-много?

– Blu3225 –

Advertisements

Posted on 08.04.2017, in Club Penguin Island, Sneak Peek. Bookmark the permalink. 7 Коментари.

 1. Новини за CP!
  Свързах се с CPI Support и ги попитах 2 въпроса?
  Аз: Някога ще можем ли да играем CP отново?
  CPI Support: Не планираме да пускаме CP отново, защото хората, които работиха по CP сега работят по CPI.

  Аз: А пазите ли нашите акаунти?
  CPI Support: Наложи се да ги изтрием, за да имаме място за акаунтите в CPI.

  Т.е ако Disney решат да върнат CP отново, ние ще трябва да си правим акаунти отново!

  • За първия въпрос всички знаем отговора, но за втория се съмнявам. Може ли да покажеш снимка на отговора им, за да бъдем сигурни, че това е истина? Не ми се вярва да са го направили така, че отговора е или лъжа, или безсмислен, защото се регистрирваме с Disney акаунт. Аз лично ще ги питам (и без това трябва да ги попитам за Alumni Jacket, тъй като го нямам) и ще изпратя отговор.

  • А защо текстът е на Notepad? Хаха, добър опит. 😀

 2. Pingvin Com

  Напротив, съвсем логично е да са изтрили акаунтите след като няма да пускат играта отново. И аз се надявах да не е така, но какво да се прави? Аз лично пробвах CPI и трябва да кажа, че е наистина пълен провал, нищо общо с истинския CP. Тъй че много успехи на сайта ви и на всички вас. Чао от мен.

  • Не ми се вярва да са ги изтрили. Все някъде ще ги запазят под архив. Ние изолзваме Disney акаунти, които не са в сървърите на CPI. Повечето влизаме с друго име, различно от пингвина ни, а в играта сме с различно. А за „текста“ на Galop14, че им е трябвало стая за сървърите – сградата им е достатъчно голяма според мен, за да има място за сървърите на CPI.

 3. Georgi85407

  А дали може да ми дадете някакви координате на P2? Писах му в скайп, но той там май въобще не влиза, просто искам да си поговоря с него за CPI.
  Blu: Просто изчакай малко. P2 влиза доста рядко в скайп, но съм сигурен, че когато види съобщението ти ще ти отговори.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s